Ovulomed max
-
Hej dziewczyny czy stosowała któraś z was ovulomed max? Jakieś efekty? Pomogło? Ja dopiero zaczęłam pić i jestem ciekawa.Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Niki wrote:Hej dziewczyny czy stosowała któraś z was ovulomed max? Jakieś efekty? Pomogło? Ja dopiero zaczęłam pić i jestem ciekawa.
Działa o tyle że ruszył lewy jajnik do pracy bo mam owu zazwyczaj z prawego a mam niedrożny prawy jajowod...
w 1 cyklu ciąża niestety poronienie.
Teraz już 5 mc i nic mimo owu po lewej stronie (biorę dodatkowo leki na stymulacje)
-
Betti37 wrote:Ja stosuję inny preparat tego typu
Działa o tyle że ruszył lewy jajnik do pracy bo mam owu zazwyczaj z prawego a mam niedrożny prawy jajowod...
w 1 cyklu ciąża niestety poronienie.
Teraz już 5 mc i nic mimo owu po lewej stronie (biorę dodatkowo leki na stymulacje)
Rozumiem. Współczuję.
Ja dzisiaj właśnie zauważyłam że zaczęły mnie boleć jajniki a od kilku miesięcy nie bolały. Owulację raz miałam raz nie. Zobaczymy czy coś z tego będzie.Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Mi przy moim pcos nie pomógł a dodatkowo jeszcze brałam inne specyfiki. Teraz jestem tylko na miovelii i też zero efektów dziś mój 42 dc i ani okresu ani ciąży. Jedynie jajniki bolą. Ale każdy organizm jest inny. I pytanie gdzie tkwi problem z zajściem w ciążę.
-