Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ovulomed max
Odpowiedz

Ovulomed max

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niki Ekspertka

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy stosowała któraś z was ovulomed max? Jakieś efekty? Pomogło? Ja dopiero zaczęłam pić i jestem ciekawa.

Początek starań - październik 2018
    Hiperprolaktynemia- opanowana
    Podwyższone TSH-euthyox
    Podwyższony cukier-glucophage
    Niski progesteron-duphaston

Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️
  • Betti37 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki wrote:
    Hej dziewczyny czy stosowała któraś z was ovulomed max? Jakieś efekty? Pomogło? Ja dopiero zaczęłam pić i jestem ciekawa.
    Ja stosuję inny preparat tego typu
    Działa o tyle że ruszył lewy jajnik do pracy bo mam owu zazwyczaj z prawego a mam niedrożny prawy jajowod...
    w 1 cyklu ciąża niestety poronienie.
    Teraz już 5 mc i nic mimo owu po lewej stronie (biorę dodatkowo leki na stymulacje)

• Niki Ekspertka

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betti37 wrote:
    Ja stosuję inny preparat tego typu
    Działa o tyle że ruszył lewy jajnik do pracy bo mam owu zazwyczaj z prawego a mam niedrożny prawy jajowod...
    w 1 cyklu ciąża niestety poronienie.
    Teraz już 5 mc i nic mimo owu po lewej stronie (biorę dodatkowo leki na stymulacje)

Rozumiem. Współczuję.
    Ja dzisiaj właśnie zauważyłam że zaczęły mnie boleć jajniki a od kilku miesięcy nie bolały. Owulację raz miałam raz nie. Zobaczymy czy coś z tego będzie.

Początek starań - październik 2018
    Hiperprolaktynemia- opanowana
    Podwyższone TSH-euthyox
    Podwyższony cukier-glucophage
    Niski progesteron-duphaston

Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️
  • Justszym Nowa

Wysłany: 26 kwietnia 2021, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też zaczęłam dopiero brać ovulomed i jestem ciekawa czy komuś pomógł...

• Motylek32 Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2021, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi przy moim pcos nie pomógł a dodatkowo jeszcze brałam inne specyfiki. Teraz jestem tylko na miovelii i też zero efektów dziś mój 42 dc i ani okresu ani ciąży. Jedynie jajniki bolą. Ale każdy organizm jest inny. I pytanie gdzie tkwi problem z zajściem w ciążę.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ