X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ovulomed MAX jak stosować???
Odpowiedz

Ovulomed MAX jak stosować???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ulka86 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2020, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam pytanie może któraś z Was piła Ovulomed MAX w saszetkach i powie mi jak go zażywać? W ulotce jest raz dziennie. Cały cykl? Będę wdzięczna za wskazówki

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2020, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

też biore ovulomed max. Ja pije zawsze do posiłku pod wieczór, tylko raz dziennie. Jedna saszetka codziennie przez cały cykl. Rozcienczam w 3/4 szklanki ciepłej wody.

Ovulomed pije od ok 1,5 miesiaca i mam wrażenie że trochę podregulowal moje cykle. Ostatnio miałam 28 dni co mi sie wcześniej nie zdarzało ;)

Ulka86 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ