Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ovulomed MAX jak stosować???
Odpowiedz

Ovulomed MAX jak stosować???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ulka86 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2020, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam pytanie może któraś z Was piła Ovulomed MAX w saszetkach i powie mi jak go zażywać? W ulotce jest raz dziennie. Cały cykl? Będę wdzięczna za wskazówki

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2020, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

też biore ovulomed max. Ja pije zawsze do posiłku pod wieczór, tylko raz dziennie. Jedna saszetka codziennie przez cały cykl. Rozcienczam w 3/4 szklanki ciepłej wody.

Ovulomed pije od ok 1,5 miesiaca i mam wrażenie że trochę podregulowal moje cykle. Ostatnio miałam 28 dni co mi sie wcześniej nie zdarzało ;)

Ulka86 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ