Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ovulomed MAX jak stosować???
Odpowiedz

Ovulomed MAX jak stosować???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ulka86 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2020, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam pytanie może któraś z Was piła Ovulomed MAX w saszetkach i powie mi jak go zażywać? W ulotce jest raz dziennie. Cały cykl? Będę wdzięczna za wskazówki

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2020, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

też biore ovulomed max. Ja pije zawsze do posiłku pod wieczór, tylko raz dziennie. Jedna saszetka codziennie przez cały cykl. Rozcienczam w 3/4 szklanki ciepłej wody.

Ovulomed pije od ok 1,5 miesiaca i mam wrażenie że trochę podregulowal moje cykle. Ostatnio miałam 28 dni co mi sie wcześniej nie zdarzało ;)

Ulka86 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ