Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne owulacja a brzuch
Odpowiedz

owulacja a brzuch

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dancerina Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny chciałabym sie dowiedzieć czy któraś miała przy owulacji twardy i nabrzmiały brzuch ?? Pytam bo nigdy tak nie miałam a wy ...???

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • dancerina Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nie miał ?? Dopytuje sie bo mam skłonność do torbieli

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • Emma80 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można powiedzieć, że "twardy i nabrzmiały brzuch" mam co miesiąc, aż do @. Nie tylko zresztą brzuch, bo związane jest to z zatrzymywaniem wody w organizmie. Ubrania znów robią się luźniejsze jak przyjdzie @.
    Też mi się kiedyś wydawało, że wcześniej tak nie miałam. Zauważyłam to dopiero przy staraniach, więc przypuszczam, że przedtem po prostu nie zwracałam na swój organizm aż tak bacznej uwagi.
    Może podobnie jest u Ciebie.
    A jeśli obawiasz się, że możesz mieć torbiele, to najlepiej idź z tym do lekarza, po co sobie coś wyobrażać, a w razie czego można się leczyć.

Starania od 09.2011r.
    sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
    14 c.s.
    luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
    wrzesień 2016 - usuwamy polipa...
  • perelka89 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 21:32

klz920mm8wuzprdr.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ