Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Coraz więcej nas oby październik był lepszy niż wrzesień chociaż na wrześniowym wątku pełno II kreseczek. U mnie na razie 8dc i już się martwię bo mam synka chorego teraz to ciężko będzie znowu z serduszokwaniem w okresie owulacji bo znowu zaczął spać z nami
-
dzastina89 wrote:Coraz więcej nas oby październik był lepszy niż wrzesień chociaż na wrześniowym wątku pełno II kreseczek. U mnie na razie 8dc i już się martwię bo mam synka chorego teraz to ciężko będzie znowu z serduszokwaniem w okresie owulacji bo znowu zaczął spać z nami
-
Hej dziewczyny:) proszę zapisać mnie na 6pazdziernika z miesiąca na miesiąc przechodzę na kolejne wątki to moj 17 cykl starań . W tym razem mam większa nadzieje bo będę miała robiona drożność jajowodów wiec zobaczymy jak to się potoczy
Neytiri, niedograna, Ariette1983 lubią tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
Cześć dziewczyny, i ja bym do Was dołączyła nie wiem jeszcze kiedy będę testować, bo miesiączki mam nie do końca regularne. Teraz jeszcze dostałam jakieś leki. Póki co na dniach powinnam dostać 'wrześniowy' okres. 7 miesięcy bez zabezpieczenia, ze 3 miesiące usilnych starań.
niedograna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa Wam dziewczyny powiem, ze nie mam wielkich nadzieji. Niby dopiero 5 msc ale mnie to jakos przytlacza. Cudownie byloby zajsc w tym miesiacu. Mamy rocznice slubu i bylby to cudowny prezent. Ale po ostatnich miesiacach jestem sceptycznie nastawiona.
Takze pazdziernikowe staraczki - powodzenia! W siebie juz nie wierze ale za Was trzymam kciuki!niedograna lubi tę wiadomość
-
Sleepyhead wrote:Ja Wam dziewczyny powiem, ze nie mam wielkich nadzieji. Niby dopiero 5 msc ale mnie to jakos przytlacza. Cudownie byloby zajsc w tym miesiacu. Mamy rocznice slubu i bylby to cudowny prezent. Ale po ostatnich miesiacach jestem sceptycznie nastawiona.
Takze pazdziernikowe staraczki - powodzenia! W siebie juz nie wierze ale za Was trzymam kciuki! -
Przy staraniach uważam ze wiara i silna wola,pozytywne nastawienie duzo daje. Nie można stracić nadziei bo kto jak nie My. Wiadomo ze najlepiej wrzucić „na luz” a wcale to nie takie łatwe ale musi być twarde bo każdy cykl to nowa szansa na dwie kreski
PannaNikt! lubi tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
dzastina89 wrote:Nie dało rady niestety, zasnął ma mnie i nie dał się odłoży. Nie wiem jak ten cykl będzie wyglądał bo kolo środy owulka będzie pewnie a mąż tez się rozłożył...
-
nick nieaktualny