Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Październikowe II kreski
Odpowiedz

Październikowe II kreski

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi 8 dpo wyszlo 48 przy normie 23 od razu leki dostalam niestety nie sluza mi one.

• OlivkowaMama Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja testuję w okolicy 5 października

niedograna lubi tę wiadomość

33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
    mhsv3e5elhkz505n.png

l22ncwa1gr7xibs9.png
  • niedograna Autorytet

Wysłany: 12 września 2018, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlivkowaMama wrote:
    Hej, ja testuję w okolicy 5 października
    Witaj :) zapraszamy.

OlivkowaMama lubi tę wiadomość

• PannaNikt! Koleżanka

Wysłany: 12 września 2018, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 7dc i śluz rozciągliwy połączony z plamieniami, a temperatura podskoczyła do 37 hmm i jak to interpretować?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2018, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dołączam i ja. Testowanie w okolicach 11-12 piździernika ;)

• dzastina89 Przyjaciółka

Wysłany: 12 września 2018, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coraz więcej nas oby październik był lepszy niż wrzesień chociaż na wrześniowym wątku pełno II kreseczek. U mnie na razie 8dc i już się martwię bo mam synka chorego teraz to ciężko będzie znowu z serduszokwaniem w okresie owulacji bo znowu zaczął spać z nami :(

7v8rdqk35ythyclv.png
  • niedograna Autorytet

Wysłany: 12 września 2018, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sleepyhead wrote:
    Hej, dołączam i ja. Testowanie w okolicach 11-12 piździernika ;)
    Witaj i zapraszamy :)

Sleepyhead lubi tę wiadomość

• niedograna Autorytet

Wysłany: 12 września 2018, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzastina89 wrote:
    Coraz więcej nas oby październik był lepszy niż wrzesień chociaż na wrześniowym wątku pełno II kreseczek. U mnie na razie 8dc i już się martwię bo mam synka chorego teraz to ciężko będzie znowu z serduszokwaniem w okresie owulacji bo znowu zaczął spać z nami :(
    To może jak zaśnie uda wam się wymknąć do innego pokoju? :D

• niedograna Autorytet

Wysłany: 12 września 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaNikt! wrote:
    U mnie 7dc i śluz rozciągliwy połączony z plamieniami, a temperatura podskoczyła do 37 hmm i jak to interpretować?
    Wg mnie czekaj na ovu. Może to końcówka @. A z tymi temperaturami to różnie bywa

• RudaAnna Autorytet

Wysłany: 12 września 2018, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:) proszę zapisać mnie na 6pazdziernika z miesiąca na miesiąc przechodzę na kolejne wątki to moj 17 cykl starań . W tym razem mam większa nadzieje bo będę miała robiona drożność jajowodów wiec zobaczymy jak to się potoczy ;)

Neytiri, niedograna, Ariette1983 lubią tę wiadomość

15.08.19r. Wojciech ❤️
  • MaryJane Autorytet

Wysłany: 12 września 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, i ja bym do Was dołączyła ;) nie wiem jeszcze kiedy będę testować, bo miesiączki mam nie do końca regularne. Teraz jeszcze dostałam jakieś leki. Póki co na dniach powinnam dostać 'wrześniowy' okres. 7 miesięcy bez zabezpieczenia, ze 3 miesiące usilnych starań.

gann3e3k0unlohxb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam dziewczyny powiem, ze nie mam wielkich nadzieji. Niby dopiero 5 msc ale mnie to jakos przytlacza. Cudownie byloby zajsc w tym miesiacu. Mamy rocznice slubu i bylby to cudowny prezent. Ale po ostatnich miesiacach jestem sceptycznie nastawiona.
    Takze pazdziernikowe staraczki - powodzenia! W siebie juz nie wierze ale za Was trzymam kciuki! :)

• niedograna Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sleepyhead wrote:
    Ja Wam dziewczyny powiem, ze nie mam wielkich nadzieji. Niby dopiero 5 msc ale mnie to jakos przytlacza. Cudownie byloby zajsc w tym miesiacu. Mamy rocznice slubu i bylby to cudowny prezent. Ale po ostatnich miesiacach jestem sceptycznie nastawiona.
    Takze pazdziernikowe staraczki - powodzenia! W siebie juz nie wierze ale za Was trzymam kciuki! :)
    A ja w ciebie wierzę i będę trzymać kciuki, żebyś miała cudowny prezent na rocznicę ślubu :)

• dzastina89 Przyjaciółka

Wysłany: 13 września 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niedograna wrote:
    To może jak zaśnie uda wam się wymknąć do innego pokoju? :D
    Nie dało rady niestety, zasnął ma mnie i nie dał się odłoży. Nie wiem jak ten cykl będzie wyglądał bo kolo środy owulka będzie pewnie a mąż tez się rozłożył...

7v8rdqk35ythyclv.png
  • RudaAnna Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy staraniach uważam ze wiara i silna wola,pozytywne nastawienie duzo daje. Nie można stracić nadziei bo kto jak nie My. Wiadomo ze najlepiej wrzucić „na luz” a wcale to nie takie łatwe ale musi być twarde bo każdy cykl to nowa szansa na dwie kreski :)

PannaNikt! lubi tę wiadomość

15.08.19r. Wojciech ❤️
  • aluis Debiutantka

Wysłany: 13 września 2018, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Jestem totalnie nowa :D Mogę dołączyć? :) 4cs, w tym zielone światło od gina, był pęcherzyk dominujący, kazał mi dopuścić męża :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 10:37

ckaiqqmzy1bvzvab.png

4 cs -> są 2 kreski <3

• PannaNikt! Koleżanka

Wysłany: 13 września 2018, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niedograna wrote:
    Wg mnie czekaj na ovu. Może to końcówka @. A z tymi temperaturami to różnie bywa
    Chyba masz rację, temperatura już dzisiaj spadła. Śluz wciąż rozciągliwy, więc pozostaje czekać na ovu

• niedograna Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzastina89 wrote:
    Nie dało rady niestety, zasnął ma mnie i nie dał się odłoży. Nie wiem jak ten cykl będzie wyglądał bo kolo środy owulka będzie pewnie a mąż tez się rozłożył...
    do środy jeszcze nic nie wiadomo :) trzymam kciuki, żeby jednak wszystko się udało :)

• niedograna Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aluis wrote:
    Hej :) Jestem totalnie nowa :D Mogę dołączyć? :) 4cs, w tym zielone światło od gina, był pęcherzyk dominujący, kazał mi dopuścić męża :D
    Witaj, pewnie, że możesz dołączyć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niedograna wrote:
    A ja w ciebie wierzę i będę trzymać kciuki, żebyś miała cudowny prezent na rocznicę ślubu :)

Dziękuję! <3

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ