X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE
Odpowiedz

PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Oktawka Przyjaciółka

Wysłany: 22 września 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny , założyłam wątek z październikowym testowaniem , kto dołączy?
    Wypisujcie jak sie czujecie, czy coś podejrzewacie, jak się zachowuje Wasze ciało <3
    CZEKAMY NA NASZE FASOLKI <3

eikt9n73e692zdqz.png

qb3c3e5emcq955rz.png
    bfarxzdvsqxjflwa.png

• Morwa Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temat już istnieje

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/pazdziernikowe-testowanie,10977.html

• Oktawka Przyjaciółka

Wysłany: 22 września 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem, właśnie do niego dołączyłam , dziękuje :)

eikt9n73e692zdqz.png

qb3c3e5emcq955rz.png
    bfarxzdvsqxjflwa.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ