Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale to zalezy od faceta... jedni pracuja ale chca musza... sie wyladowac na zonie drudzy sa tak padnieci ze nawet o niczym nie mysla tylk o spaniu.... sa tesz sztuczki kulinarne zeby ich troche pobudzic,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
-
nick nieaktualny
-
Evaa wrote:moj tez jest pracoholikiem... prowadzi wlasna firme... ale ma ochote... bo boji sie ze jak nie zadba o zonke to mu rogi wyrosna... bo nie oszukujac sie predzej czy pozniej tak to sie konczy...
na mojego to nie działa nawet jak mówię mu to wprost na wakacjach dostaje wigoru, ale w domu...no chyba że się w coś przebiorę,ale ile tak można? kobieta też potrzebuje by facet się postarał
tomania2806 zazdroszczę, mój kiedyś też mógł i chciał nawet kilka razy dziennie -
nick nieaktualny
-
Fatim wrote:na mojego to nie działa nawet jak mówię mu to wprost na wakacjach dostaje wigoru, ale w domu...no chyba że się w coś przebiorę,ale ile tak można? kobieta też potrzebuje by facet się postarał
tomania2806 zazdroszczę, mój kiedyś też mógł i chciał nawet kilka razy dziennie
no tak ... facet musi dac od siebie... przejac ze tak powiem inicjatywe... ze ma ochote itd... czy np.obudzic w nocy z wielkim ptakiemFatim lubi tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualny