X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne PCO/plamienie-krwawienie w 13dc
Odpowiedz

PCO/plamienie-krwawienie w 13dc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karola30 Koleżanka

Wysłany: 17 września 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich serdecznie. Jestem tu totalnie nowa i pierwszy raz prowadze obserwacje z nadzieja na fasolke :). Wrzucam swoj wykres, choc krotki. Czy ktoras z was (z PCO I bez) tez tak miala. Najbardziej chodzi mi o to plamienie po okresie. Nie wiem czy to owulacja czy kolejny okres czy moze ciaza :) ? Jak zastapie plamienie lekkim krwawieniem to ovu chce zaznaczyc nowy okres, wiec wpisalam plamienie. Tego plamienia jest malo (wkladka by nma dzien wystarczyla) a przy podcieraniu sie jest jasna krew + sluz z krwia w srodku. Mam PCO od 15 roku zycia nigdy zadnych lekkow, hormony w normie tylko tarczyca obnizona 6 lat temu ale brak lekkow. Moje miesiaczki wygladaly czesto jak takie plamienia (od 4do 8razy w roku). Moje pierwsze szczescie lekaze z PL i UK nazwali cudem PCO - ostatnia miesiaczka we wrzesniu a ja zaszlam w polowie grudnia (4 terminy porodu). I to moje szczescie jutro bedzie mialo 4 latka i cholernie nie moze sie naczekac na rodzenstwo :)
    Czekam na wasze opinie dziewczyny. xxx

49049ae238dc6164af62945de0ef9b4d.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie znalazlam Twojego posta, zrzucilo cie na sam dol..

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • karola30 Koleżanka

Wysłany: 19 września 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ODPISALAM w tamtym poscie u Anko. moze tam bedziemy kontynuowac jesli tu mnie ciezko znalezc :)

49049ae238dc6164af62945de0ef9b4d.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pamietam cholera jaki to byl watek, chyba moj nie?

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ