X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne PCO/plamienie-krwawienie w 13dc
Odpowiedz

PCO/plamienie-krwawienie w 13dc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karola30 Koleżanka

Wysłany: 17 września 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich serdecznie. Jestem tu totalnie nowa i pierwszy raz prowadze obserwacje z nadzieja na fasolke :). Wrzucam swoj wykres, choc krotki. Czy ktoras z was (z PCO I bez) tez tak miala. Najbardziej chodzi mi o to plamienie po okresie. Nie wiem czy to owulacja czy kolejny okres czy moze ciaza :) ? Jak zastapie plamienie lekkim krwawieniem to ovu chce zaznaczyc nowy okres, wiec wpisalam plamienie. Tego plamienia jest malo (wkladka by nma dzien wystarczyla) a przy podcieraniu sie jest jasna krew + sluz z krwia w srodku. Mam PCO od 15 roku zycia nigdy zadnych lekkow, hormony w normie tylko tarczyca obnizona 6 lat temu ale brak lekkow. Moje miesiaczki wygladaly czesto jak takie plamienia (od 4do 8razy w roku). Moje pierwsze szczescie lekaze z PL i UK nazwali cudem PCO - ostatnia miesiaczka we wrzesniu a ja zaszlam w polowie grudnia (4 terminy porodu). I to moje szczescie jutro bedzie mialo 4 latka i cholernie nie moze sie naczekac na rodzenstwo :)
    Czekam na wasze opinie dziewczyny. xxx

49049ae238dc6164af62945de0ef9b4d.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie znalazlam Twojego posta, zrzucilo cie na sam dol..

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • karola30 Koleżanka

Wysłany: 19 września 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ODPISALAM w tamtym poscie u Anko. moze tam bedziemy kontynuowac jesli tu mnie ciezko znalezc :)

49049ae238dc6164af62945de0ef9b4d.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pamietam cholera jaki to byl watek, chyba moj nie?

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ