pęcherzyk w macicy a Bhcg ujemna
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, zdarzyła się którejś z Was taka sytuacja? Zrobiłam w poniedziałek test Pepino - cień drugiej kreski, w środę zrobiłam kolejny - cień drugiej kreski, w środę po godzinie od poprzedniego dla pewności zrobiłam kolejny i wyszedł negatyw. Na wczoraj miałam wizytę u gina, zrobiliśmy USG i jest pęcherzyk w macicy, powiedziałam mu o tych testach to kazał mi iść od razu na Bhcg. No i wynik wieczorem Bhcg <1. Jak to możliwe? Co to może oznaczać? Zupełnie nie rozumiem tej sytuacji... Jeśli miałyście podobnie to proszę dajcie znać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W ciąży biochemicznej nie dochodzi chyba do implantacji, nie da się jej wykryc badaniem usg a beta mimo wszystko troszkę wzrasta ( na krótko), więc chyba nie możliwe aby to była ciąża biochemiczna...
Akuszerka bardzo dziwny przypadek, pierwszy raz sie z takim spotykam. Daj znać co lekarz na to wszystko powie. -
camila wrote:Status: autorytet
Akuszerko, dzwonilas do gina i informowalas o wynikach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 10:48
Laura, Landryneczka lubią tę wiadomość
-
Vuko wrote:Niechcacy polubilam ten glupawy komentarz, bo jestem na tel. Jak nie masz nic do powiedzenia, to daruj sobie takie niedojrzale, nic nie wnoszace komentarze. Nikt tu nie jest lekarzem, a jak nie chcesz pomoc,to chociaz nie przesskadzaj.
Dokładnie i zgadzam się z VukoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 12:22
-
W USG wygląda to tak
od gina dostałam instrukcję, że jak Bhcg będzie poniżej 10 to odstawiam luteinę i czekam na @. No i Bhcg <1 więc odstawiłam i czekam. Nie wiem sama już co myśleć. W poniedziałek jeśli nie zacznę krwawić to będę kontaktować się z ginem.