pęcherzyk w macicy a Bhcg ujemna
-
WIADOMOŚĆ
-
Vuko - ciężko stwierdzić, bo karmię piersią, nie prowadziłam też monitoringów.
-
miałam miesiączkę, teraz jestem w jakimś 36-37 dc
-
camila wrote:Status: autorytet
Najpierw zdobądź info., a potem krytykuj - każdy status zdobywa sie po otrzymaniu określonej liczby polubien własnych postów, co oznacza, ze jeżeli kilkadziesiąt osób polubi Twij post, zyskasz status, np. autorytetu. Nie oznacza to, ze będziesz wszechwiedząca i potrafiąca odpowiedzieć na kazde pytanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 21:32
Landryneczka, Kati86 lubią tę wiadomość
-
Stary post ale Sytuacja jak u mnie teraz. Dziś byłam na usg widać pęcherzyk lekarz pogratulował i przepisał duphaston bo małe plamienia. Dostałam skierowanie na badania na grupę krwi i choroby jakieś. Zrobiłam dzisiaj też betę i wyszła 0,7 czyli ciąży brak. Też nie wiem co myśleć. ale toraczej nic z tego nie będzie
-
Moja znajoma miała sytuację, że do 10 tyg miała pusty pęcherzyk a dopiero potem zobaczyła fasolkę i usłyszała serduszko więc cuda się zdarzają? Wiem, że trudno wierzyć bo sama mam teraz nie jasną sytuację...Luty 2017-laparosopia/usunięta torbiel endometrialna...
-
Dzisiaj zrobiłam test ale sikany i przy przejrzeniu jest cień drugiej kreski. Tak jak w poniedziałek. wiec się tylko zastanawiam co to za pęcherzyk. Skoro beta ujemna bo 0,7 a na teście cień cienia . Okresu brak w 45 dc jedynie brązowe plamienia. Mimo że biorę duphaston
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 10:39
-