Perły księżniczki
-
Cześć dziewczyny !
Czy są tu osóbki co testowały te perełki ,miały z tym jakąś styczność albo znacie kogoś kto je stosował ? i jakie były efekty ? w czym pomogły ?
Właśnie przyszła do mnie przesyłka i czekam na zakończenie okresu .Naczytałam się dobrych opinii jednakże byłoby lepiej porozmawiać z kimś kto komu faktycznie pomogły. Chcę z nich skorzystać ze względu na niedrożność . -
W internecie jest bardzo mało informacji odnośnie pereł księżniczek. Bardzo się opierałam przed nimi, lecz po prawie 3 latach starań - niepękających pęcherzykach, postanowiłam spróbować. Pierwszy okres po zastosowaniu perełek (cykl bez współżycia) był mniej bolący - bez plamień przedokresowych.
Przy stosowaniu perełek średnio się czułam, nawet nie potrafię sprecyzować co było nie tak, ale dziwnie się czułam. Sny kosmicze, troche zaburzeń snu. W pudełku było 6 perełek - skorzystałam tylko z 3 w cyklu. Faktycznie doszło do oczyszczenie.
W kolejnych cyklu - pierwszym starań po stosowaniu perełek okres nie przyszedł. Zobaczyłam pierwszy raz w życiu II kreski !! Beta ok, lekarz potwierdził ciążę. Myślę, że jest to właśnie ich zasługa! Piszę o tym, ponieważ jest mało relacji po ich stosowaniu i obiecałam sobie, że jeśli mi pomogą, podziele się tym ze staraczkami.
W razie pytań piszcie -
Faktycznie szkoda, że wcześniej się nie wypowiadałam, ale obiecałam sobie, że jak mi pomogą na pewno podzielę się ta informacja z innymi. Właśnie przez to że było mało komentarzy na ich temat zbierałam sie do nich myślę że z rok. Miałam dodatkowo robiona drożność, różne badania, monitoringi cykli... I nic. Brak owulacji nawet po zastrzykach (czasami podwójnych dawkach)... wreszcie słuchając filmiku Ilony (na fb profil surowa Ilona) i jej rekomendacji na temat perełek odwazylam się spróbować. U mnie szczęśliwie zadziałały i cykl po ich zastosowaniu różnił się od poprzednich. Nie mam żadnego powodu żeby zachęcać do ich stosowania oprócz tego, że mi samej brakowało opinii na ich temat i sama się bałam. Myślę że wcześniej bym się na nie zdecydowała, gdybym tylko miała możliwość czytania większej ilości komentarzy. Powodzenia dla wszystkich staraczek!
-