X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "PIERDZENIE POCHWY" PO TRANSFERZE
Odpowiedz

"PIERDZENIE POCHWY" PO TRANSFERZE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • znudzona1p2 Nowa

Wysłany: 25 marca 2023, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny wczoraj miałam transfer 5dniowej blastocysty na cyklu sztucznym , po przyjechaniu do domu po około 2h poczułam jakby moja pochwa zaczęła pierdziec " " jakby wylatywało z niej powietrze" a później a od tamtej pory jakbym nic nie czuła ( wcześniej miałam takie jakby odczucie że "Blastka"jest a teraz nic czy miała z was coś podobnego ?

znudzona1p2
  • znudzona1p2 Nowa

Wysłany: 25 marca 2023, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadna z Was nie miała takiego objawu ?

znudzona1p2
  • JustMe Znajoma

Wysłany: 26 marca 2023, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psychika podpowiada Ci, że coś tam jest XD przecież nie czujesz jeszcze fizycznie… czujesz normalne dolegliwości po transferze.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ