piersi
-
Hej dziewczyny. Mój synek w lutym skończy 3 latka, karmiłam go tylko 3 miesiące, więc już 2 i pół roku nie karmię, a mimo to gdy lekko nacicnę prawy sutek to leci pare kropel mleka. Czy to normalne? Staramy się o drugie dziecko i boję się, że to może być przyczyną niepowodzeń.
-
Nie właśnie, ale jeśli byłaby za wysoka to czy nie powinnam mieć podwyższonej temperatury cały cykl? Gdzieś o tym czytałam, ale może się mylę. Cykle mam regularne, według wykresów - owulacyjne, a podobno przy wysokim poziomie prolaktyny cykle są nieregularne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 15:48
-
Tez obstawiam prolaktyne, tym bardziej, ze karmilas. 20zl i bez lekarza bedziesz wiedziec. Jak trafimy to pojdziesz sobie po lek na zbicie i bedzie po sprawie szybko spada.
Livia ma racje to progesteron podwyzsza tempke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 17:47
-
Afrinomka wrote:Nie właśnie, ale jeśli byłaby za wysoka to czy nie powinnam mieć podwyższonej temperatury cały cykl? Gdzieś o tym czytałam, ale może się mylę. Cykle mam regularne, według wykresów - owulacyjne, a podobno przy wysokim poziomie prolaktyny cykle są nieregularne.
-
nick nieaktualny
-