X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pierwsza wizyta
Odpowiedz

Pierwsza wizyta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NOWAA122 Znajoma

Wysłany: 17 lutego, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, jakiś czas temu znalazłam forum i postanowiłam dodać post ..
    Raczej bardziej panikuje ale ..
    Bardzo przeżywam każda nieudana próbę zajścia w ciążę

Jutro mam wizytę u ginekologa, kontrolna jak co roku i stwierdziłam, że "wyolbrzymie" bardziej sytuację i może uda się dostać jakas poradę?

Chce powiedzieć pani dr że zaraz minie rok staran żeby nie zbagatelizowała mnie że względu na mój wiek
    Trochę o nas
    Ja - 23 lata
    Mąż- 28 lat
    Teraz zaczynamy 6 cykl starań
    Mąż pracuje na wyjazdach jest w domu tylko na weekend

Suplementy
    Ja : cynk, kwas foliowy , magnez, d3, selen
    Mąż: cynk, kwas foliowy, magnez, d3, selen, omega3

Mierze temperaturę, stosuje testy owulacyjne
    Obserwuje sluz a mimo to ciągle biało na teście

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ