X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pierwsze usg
Odpowiedz

Pierwsze usg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marcela Znajoma

Wysłany: 5 marca 2021, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, byłam dzisiaj u ginekologa na pierwszym badaniu, wszystko wyszło ok ale tętno płodu jest trochę za wysokie. Pani ginekolog mówiła żeby sie nie martwić bo to dopiero 6 tydzień+4 dni i często się tak zdarza,ale trochę mnie to niepokoi.. czy miałyście zakładane karty ciąży na pierwszej wizycie? Mi kazała przyjść za 3 tygodnie i wtedy założymy. Nie wiem czy nie zmienić ginekologa..

Marcela
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2021, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kartę od 7+3 - to była 2 wizyta, miałam już na nią przyjść z wynikami badań

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2021, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmienić lekarza, bo nie chce założyć karty w 6tc?
    No to fajne podejście.
    Lekarz ma czas do końca 10tc na to.

M&M
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ