Pierwszy miesiac z Castangusem
-
Hej dziewczyny,
Czy której z was pomogły tabletki Castagnus już w pierwszym cyklu stosowania? Ostatnią miesiączkę miałam 12 kwietnia i 3 dni temu powinnam dostać kolejną ale poki co nie zapowiada sie. Dodam że cykle mam 26-28 dniowe i pierwszą tabletkę Castagnusa wzięlam ok 5dc. Robiłam test ciązowy w 28 dniu cyklu ale wyszedł negatywny. Czy któraś z was była w podobnej sytuacji? Wiem ze 3 dni spoźnienia to mało ale staramy się z mężem o dziecko 2 lata i każde takie spoźnienie to nadzieja ze może tym razem sie udało. PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 00:05
-
U mnie też cykl się trochę wydłużył przy pierwszym cyklu brania castangusa, potem już wszystko wróciło do normyStarania od 02.2016
Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
2xIUI
02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
06.2020 pICSI - 8 zarodków
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
nick nieaktualny
-
Mi wydłużył cykl znacznie i na pewno miałam mniej bolesne i też mniej nabrzmiałe piersi.
Trądzik "hormonalny" bez zmian, czyli tuż po owulacji wyskakuje mi gdzieś 1 bolesna gula, czasem 3 mniejsze bolesne gule i utrzymują się prawie do okresu.ona: schorzenia reumatoidalne, p/c p-plemnikowe 1:10, hiperprolakt. czynnościowa, MTHFR A1298C - homo, PAI 4G/5G - hetero, KIR Bx, brak: 2DS2, 2DS3, HLA-C - C1, IL 10 poniżej normy, IL 4 w dolnych granicach normy, po szczepieniach limfocytami Męża
musi mieć plan działania, inaczej wpada w depresję, póki ma plan - ma siłę walczyć dalej;
on: p/c p-plemnikowe 1:100, obniżone parametry nasienia, hipogonadyzm hipogonadotropowy, CTFR: F508del - hetero, HLA-C - C1/C2;
leniwiec, przyparty do muru - walczy;
1. ICSI - nieudane;
2. PICSI: 24.10.2020 Malineczka jest po drugiej stronie brzuszka -
nick nieaktualnyKrąsi wrote:Mi wydłużył cykl znacznie i na pewno miałam mniej bolesne i też mniej nabrzmiałe piersi.
Trądzik "hormonalny" bez zmian, czyli tuż po owulacji wyskakuje mi gdzieś 1 bolesna gula, czasem 3 mniejsze bolesne gule i utrzymują się prawie do okresu.
I zmniejszona wrażliwość na zapachy też w tym cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 15:15
-
nick nieaktualny
-