X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plamienia i 2 dniowy skapy okres
Odpowiedz

Plamienia i 2 dniowy skapy okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kindziulek87 Znajoma

Wysłany: 12 lutego 2017, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miał ktoś tak? Plamienia mam już około roku a krótki i skapy okres 3 cykl. Byłam już u 2 lekarzy brałam duphaston i luteine ale nie pomogło. Dopiero za 3 miesiące idę na badania do szpitala. Dodatkowo ponaD 1,5broku staramy się o dziecko i nic...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 08:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja mam 4 dni przed @ i 4 dni po @ plamienie już ok 1 roku, okres mam 3 dni taki średni, ale mam za wysoką prolaktyne i to podobno przez to. za 2 tygodnie ide do gin i się zapytam od czego to może być. a o baby staram się od ponad 4 lat. Byłam już u 3 gin ale żaden nie umie mi pomóc. Mam również niedoczynność tarczycy i padaczke

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ