X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plamienia po luteinie
Odpowiedz

plamienia po luteinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • unia83 Debiutantka

Wysłany: 18 grudnia 2012, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 36 dniowe cykle. Dostałam na ich skrócenie luteinę, którą mam brać od 16 do 25 dc. 14 grudnia odstawiłam luteinę wg zalecenia lekarza i nadal nie mam okresu tylko bardzo ciemno brązowe plamienie :( Może ktoś miał tak samo jak ja?
    Ostatnio przeczytałam też na jednym forum, że w przypadku 36 dc cykli za wcześnie zaczynam branie luteiny przez co zakłóca ona owulację. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć

• Izka Nowa

Wysłany: 18 grudnia 2012, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie poczekaj na okres, to moga być plamienia przed miesiaczka . Ja Dopiero 8 dni po odstawieniu dostalam okres . Więc cierpliwosci i okres przyjdzie :) Pozdrawiam !

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ