X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plamienia po luteinie
Odpowiedz

plamienia po luteinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • unia83 Debiutantka

Wysłany: 18 grudnia 2012, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 36 dniowe cykle. Dostałam na ich skrócenie luteinę, którą mam brać od 16 do 25 dc. 14 grudnia odstawiłam luteinę wg zalecenia lekarza i nadal nie mam okresu tylko bardzo ciemno brązowe plamienie :( Może ktoś miał tak samo jak ja?
    Ostatnio przeczytałam też na jednym forum, że w przypadku 36 dc cykli za wcześnie zaczynam branie luteiny przez co zakłóca ona owulację. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć

• Izka Nowa

Wysłany: 18 grudnia 2012, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie poczekaj na okres, to moga być plamienia przed miesiaczka . Ja Dopiero 8 dni po odstawieniu dostalam okres . Więc cierpliwosci i okres przyjdzie :) Pozdrawiam !

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ