plamienia przed @
-
Dziewczyny - nigdy nie plamiłam przed @ a dzieją się jakieś dziwne rzeczy?
Sobota - jednorazowo przy wizycie w wc delikatnie różowy śluz na papierze + odrobinę czerwono-brązowej wydzieliny
niedziela - raz różowy śluz + wieczorem czerwona wydzielina, ale to nie była czysta krew
dziś/poniedziałek - brązowa wydzielina przy podcieraniu
Co to może oznaczać?
Jestem 29 dc, za @ za wcześnie bo mam powyżej 30 dniowe cykle, zresztą nigdy nie miałam czegoś takiego przed @.
Jeśli owu miała miejsce (bo testy jej nie potwierdziły jednoznacznie) to wg śluzu i obliczeń miała miejsce tydzień temu w weekend.
Proszę o pomoc. Udać się z tym do gina? Jutro w nocy wyjeżdżamy na wakacje, więc musiałabym iść jutro na wizytę. DoradźcieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 11:25
-
nick nieaktualnyJa miałam bardzo obfite brązowe plamienia na dwa dni po ostatnim okresie...poszłam do gina i podejrzewał pilipy bo okazało się że mam jakąś "narośl" w macicy i do tego straszne bóle brzucha...kazał przyjśc na kolejną wizytę za 3 dni i wtedy juz nie było ani plamień ani bólu ani żadnych widocznych zmian w macicy...także nie wiem nadal co to było, choć gin mówi że raczej było to polip, ale sam nie mówił tego na 100% ponieważ nie miał okzaji potwierdzić swojej diagnozy
-
jeśli masz możliwość iść do gina to zawsze najlepiej poradzić się lekarza. to co mogę doradzić Ci z mojej strony, to po pierwsze jeśli nie masz żadnych mocnych dolegliwości bólowych(koleżanka co wyżej napisała posta pisze o "strasznych bólach brzucha"więc lekarz konieczny bo to niepokojący objaw) to podejdź do tego spokojnie.
jeśli owu była tydzień temu, może być to plamienie implantacyjne.
może być to też plamienie przed zbliżającym się okresem, to że wcześniej plamień nie miałaś to nic nie znaczy, ja je mam od kilku miesięcy a wcześniej ich nie było. jeśli spada Ci temperatura to znaczy że miesiączka się zbliża,ovufriend mogł źle Ci wyznaczyc ovu,tym az tak bardzo sie nie sugeruj, skoro piszesz ze testy były niejednoznaczne. a jeśli to 29 dc to jest to możliwe,być może skrócił Ci się po prostu ten cykl, progesteron szybciej spadł niż zawsze - tak bywa.
trzymaj sie ciepło )
Aga_Andzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam nowe pytanie ale też w temacie plamień przed @. Od 21 do 26 dc miałam brązowe plamienia raz jaśniejsze raz ciemniejsze ale czy któraś z was miała podczas plamienia duże kawałki tkanki? Nigdzie nie znalazłam informacji na ten temat, wszędzie tylko o skrzepach w czasie @. A to na pewno nie były skrzepy tylko taki nabłonek w sporych kawałkach (po rozciągnięciu około 3cm)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-