Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plamienia śródcykliczne i adenomioza
Odpowiedz

Plamienia śródcykliczne i adenomioza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wiesiołek Znajoma

Wysłany: 10 listopada, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku zeszłego roku miałam ciążę pozamaciczną, a w 2022 r. poronienie zakończone lyzeczkowaniem i także cp. Od trzeciej ciąży plamienia w drugiej połowie cyklu, zdarzają się też plamienia po stosunku. Badania nic nie wykazały. Prawdopodobnie mam endometriozę i adenomiozę. Czy ja w ogóle mam szansę na zdrową ciążę? Moim zdaniem te plamienia bardzo źle rokują. Jestem załamana 😔😔😔 Jak myślicie, czy ja w ogóle mam szansę zostać matką?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ