Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › plamienia zamiast miesiączki po luteinie
Odpowiedz

plamienia zamiast miesiączki po luteinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agulka0629 Przyjaciółka

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wszystkie serdecznie, szukałam takieg tematu i nie znalazłam więc mam nadzieje, że się nie powtarzam ;)
    mam PCO i w związku z tym miesiączki bardzo nie regularne, dość często cykle nieowulacyjne. Jestem po jednym poronieniu w 6 tc i od tego momentu jeszcze gorzej się wszsytko rozjechało. W tym cyklu czekałam do 60 dnia i wzięłam luteine na wywołanie @. Po ok 10 dniach dostałam plamień co wskazywało na rozkręcający się okres, który nie nadszedł. Plamienia ustały po 5 dniach. Czy któraś z Was miała do czynienia z luteiną i miała podobną sytuację? Czy te plamienia mam już zaliczyć jako okres i rozpocząć nimi nowy cykl? Z góry dziękuję za jakiekolwiek wskazówki, pozdrawiam;)

• livia30 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po Duphastonie miałam kiedyś taką bardzo skąpą miesiączkę - 2 dni plamienia i koniec. Byłam potem u lekarza na kontroli i potwierdził mi, że rozpoczął się nowy cykl.

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po dupku tez mialam marna @. Lekarz powiedzial ze to sie zdarza.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pieluchy tetrowe w nowoczesnej wyprawce. 5 sprytnych sposobów, jak wykorzystać je na co dzień

Kompletowanie wyprawki dla noworodka łatwo zamienić w listę drogich i skomplikowanych gadżetów. Tymczasem jedna z najbardziej praktycznych rzeczy od lat pozostaje dokładnie taka sama — pielucha tetrowa. Naturalna, delikatna dla skóry dziecka i niezwykle uniwersalna. Sprawdza się jako lekki kocyk, ręcznik po kąpieli, podkład do odbijania czy awaryjny przewijak poza domem. W nowym artykule podpowiadamy, jak wybrać dobrą tetrę i dlaczego nadal jest absolutnym must-have każdej wyprawki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ