Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plamienia zamiast miesiączki po luteinie
Odpowiedz

plamienia zamiast miesiączki po luteinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agulka0629 Przyjaciółka

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wszystkie serdecznie, szukałam takieg tematu i nie znalazłam więc mam nadzieje, że się nie powtarzam ;)
    mam PCO i w związku z tym miesiączki bardzo nie regularne, dość często cykle nieowulacyjne. Jestem po jednym poronieniu w 6 tc i od tego momentu jeszcze gorzej się wszsytko rozjechało. W tym cyklu czekałam do 60 dnia i wzięłam luteine na wywołanie @. Po ok 10 dniach dostałam plamień co wskazywało na rozkręcający się okres, który nie nadszedł. Plamienia ustały po 5 dniach. Czy któraś z Was miała do czynienia z luteiną i miała podobną sytuację? Czy te plamienia mam już zaliczyć jako okres i rozpocząć nimi nowy cykl? Z góry dziękuję za jakiekolwiek wskazówki, pozdrawiam;)

• livia30 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po Duphastonie miałam kiedyś taką bardzo skąpą miesiączkę - 2 dni plamienia i koniec. Byłam potem u lekarza na kontroli i potwierdził mi, że rozpoczął się nowy cykl.

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po dupku tez mialam marna @. Lekarz powiedzial ze to sie zdarza.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ