Plamienie...
-
Owulkę wyznaczyłam na 14dc sugerowałam się śluzem i szyjką. Osiem dni po miałam plamienie, a raczej śluz z niteczkami krwi, pomyślałam, może implantacja, ale teraz już tempka zaczyna spadać i testy negatywne. Nie nastawiam się na ciążę, ale teraz tak myślę co te plamienie mogło oznaczać ? Czy któraś z was miała podobną sytuację .?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 13:57
-
nick nieaktualny
-
mi też od niedawna zaczęły się plamienia na około tydzień przed @ Byłam z tym u gina i zlecił badania hormonów i wszystko wyszło ok tylko prolaktyna w górnej granicy, ale mieści się w normie. Zobaczymy co bedzie działo się w tym cyklu, jak plamienia się powtórzą to znów się do niego zgłoszę.
-
Ja też miałam plamienie w dniu @ i to brązowe, skromne bardzo przez 4 dni . Zawsze miałam obfite miesiączki co najmniej 6 dniowe, 2 tyg. po plamieniach zrobiłam test ale negatywny niestety, a miałam nadzieję, bo czesto się zdarza , że kobiety mylą te plamienia z miesiączką, a mają dzidziusia w brzuszku. We wtorek także idę do gina sprawdzić co i jak
-
Dziewczyny, wasze plamienia w porównaniu do moich są bardzo lajtowe. Ja plamię już 3 tygodnie Któraś tak miała, wie o co chodzi? Miałam już tak w listopadziei ginekolog skierowała mnie na histeroskopie, w lutym usuneli mi troszkę polipy i stwierdzili, że wszystko ok. A teraz znów to samo, nie ma @, tylko 3 tygodnie PL
-