X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plamienie 19 dnia cyklu
Odpowiedz

Plamienie 19 dnia cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anahana Nowa

Wysłany: 19 marca 2022, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam staramy się z mężem o dziecko , nigdy nie miałam żadnych plamień. Miesiączki w miarę regularne , aż tu nagle delikatne plamki 19 dnia cyklu żadnych innych dolegliwości . Czy któraś z Pań miała podobną sytuację ?

• Agata.246 Nowa

Wysłany: 28 marca 2022, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Anahana powiedz mi i jak przyszła miesiączka? Bo jestem właśnie w takiej samej sytuacji 2-3 dni po owulacji jedna mała plamka krwii, a nigdy wcześniej mi się to niezdarzyło jednak więc jestem ciekawa czy to możliwe w ogóle żebym była w ciąży.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ