Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plamienie brązowe
Odpowiedz

Plamienie brązowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2021, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej z Mężem staramy się o dzidzie już kilka miesięcy, od piątku do niedzieli były dni płodne i kochaliśmy się z mężem a w poniedziałek zauważyłam plamienie brązowe, później było troszkę krwi i dalej plamienie brązowe. Później nadal papierze toaletowym pojawiała się krew a na wkładce plamienie. Co to może oznaczać?

• Paulinka95 Przyjaciółka

Wysłany: 14 kwietnia 2021, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może owulacja tak się objawia u Ciebie ;) powodzenia

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2021, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinka95 wrote:
    Może owulacja tak się objawia u Ciebie ;) powodzenia
    A to plamienie miałam przez 3 dni od poniedziałku do dzisiaj i przestało, ale czuję w jajniku tak dziwnie czasami kłucie i jak by mi się coś leciało i tak od czasu do czasu delikatne uciśnięcie i przestaje I tak dziwnie w piersiach następny okres mam dostać 26 kwietnia zobaczę wtedy czy dostanę czy nie 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2021, 19:03

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ