Plamienie na seksie w 8dc i ból podbrzusza
-
Cześć Dziewczynki. Dzisiaj pierwszy raz w życiu po z moim mężczyzną zauważyłam, że poleciało ze mnie troszkę różowej krwi, właściwie nie wiele ale do tego od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze, prawie jak na owulację ale jest to zdecydowanie za wcześnie (mam w 16-17dc). Cały ten cykl jest dość dziwny - bolą mnie piersi i swędzą sutki. Zastanawiam się czy może to być przez wiesiołka? Od tego cyklu zaczęłam go brać. Trochę zaczynam się martwić
-
Ja mialam plamienia.. ale okazalo sie z enie mam nadzerki- botez mi toprzyszlo na mysl..po prostu ze tak powiem troche za bardzo poszalelismy i plamieni takie mialam przez 2 dni.. tyle ze u mnie wtedy po antybiotykach bylo malo sluzu i po prost bylo za sucho...
Ale piesi w tym dc to troche nie bardzo ze bola.. bopowinny bolec po owu.. -
Nadżerki nie mam, byłam kilka dni temu u lekarza i przetrzepał mnie dokładnie Poszaleć tez nie zaszaleliśmy za bardzo w łóżku żeby coś mi tam się później działo. Już sama nie wiem - może ten cykl po CLO taki rozregulowany jakiś jest? W zeszłym brałam a teraz odpoczywamy z uwagi na to, że R. wyjeżdża za 2 dni do pracy i nie będzie go na owu więc szkoda brać na marne. A piersi bolą mnie tak od ostatniej owulacji - dziwne to wszystko No nic, poczekam e takim razie jeszcze, może to był jednorazowy wypadek taki. Po świętach zamierzam do innego lekarza na konsultację skoczyc to zobaczymy
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wiesz 8 dc to jeszcze moze gdzie jakas pozostalosc byla albo po porsu jakies otarcie skoro nadzerki brak to luzik ale @ mialas normalna ??
-
mysle ze luzik..moze po porstu jeszce po @ nie jestes jak to mówi moj mezus naoliwo=iona hehehe najwazniejsze ze nadzerki nie ma
-