Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Planowanie ciąży
Odpowiedz

Planowanie ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agnieszka1324 Nowa

Wysłany: 19 sierpnia, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jestem nowa na forum. Czy na forum są mamy które ważą troszkę więcej niż się powinno ? Oczywiście nie chciałam nikogo urazić. 5 lat temu urodziłam wczesniaczka ważyłam sporo do tego doszły problemy z nadciśnieniem. Bardzo chcieliśmy z mężem postarac się o drugiego dzidziusia jednak moja waga wynosi 110 kilo. Jestem na diecie i pod opieką dietetyka i wszystko jest na dobrej drodze do utraty zbędnych kilogramów. Czy są na grupie mamusie które zachodząc w ciąży ważyły podobnie jak ja ? Czy wasza ciąża i poród odbyły się bez komplikacji ? Czy wszystko skończyło się dobrze ? Czy lepiej zrzucić jeszcze parę kilogramów i dopiero pomyśleć o zajściu w ciążę ? Proszę o jakieś słowa otuchy. Dziękuję

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ