X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Muzarcia spróbuj tylko Nas zostawić. Forum bez twoich cennych rad byłoby bezużyteczne.

Cześć dziewczynyki. Zaraz uciekam odprowadzić dziecię do szkoły, wrócę, zrobię kawę, śniadanie i siadam do nadrabiania kilku stron.

Na mazowszu -10 stopni. Najchętniej nie wychodziłabym z domu, no ale nie ma tak dobrze :( Odliczam dni do ferii! 28 styczeń tuż tuż :D

u nas tez tyle;/
    brrrr zimno jak małego odprowadzalam

ja tez z mazowsza to razem ferie mamy;)

a.png
    a.png
  • anna_w Ekspertka

Wysłany: 14 stycznia 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, dziś u mnie 10 dzień po owulacji, wlasnie wróciałm z toalety i przy wycieraniu się po siusiu na papierze zauwazyłam śluz z brązowo-czerwoną krwią, taki jak mam na początku @, aż mi się płakać chce... Nigdy w życie nie miałam żadnych plamień innych niż tuż przed lub po @. Cykle bardzo regularne. Dodam ze juz któryś z cykl z kolei zażywam duphaston. Moja faza lutealna ma zawsze 14 dni. Jejku co to jest?

• Dora Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Dora wrote:
    a i jeszcze jedno:D obsesyjnie codzienie gapiłam się w moj wykres:D

Dorka ja też się codziennie obsesyjnie w mój patrze analizuje sprawdzam i myślę ale jak widac jednym to pomaga innym nie ;)

Chodziło mi raczej o to,że nie jest to zalecane;) a mi nie zaszkodziło:P

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna_w wrote:
    Cześć dziewczyny, dziś u mnie 10 dzień po owulacji, wlasnie wróciałm z toalety i przy wycieraniu się po siusiu na papierze zauwazyłam śluz z brązowo-czerwoną krwią, taki jak mam na początku @, aż mi się płakać chce... Nigdy w życie nie miałam żadnych plamień innych niż tuż przed lub po @. Cykle bardzo regularne. Dodam ze juz któryś z cykl z kolei zażywam duphaston. Moja faza lutealna ma zawsze 14 dni. Jejku co to jest?

a może to implementacja jeśli masz zawsze 14 fl a to teraz to 10 to by się w sumie zgadzało :)
    wiec na razie przestań się smutać bo do dupy na kopie już mówiłam że tylko ja się moge smucić i nażekać bo tylko ja mam na to patent :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2013, 10:13

anna_w, AGA 30, Rucia lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Fedra wrote:
    Dora wrote:
    a i jeszcze jedno:D obsesyjnie codzienie gapiłam się w moj wykres:D

Dorka ja też się codziennie obsesyjnie w mój patrze analizuje sprawdzam i myślę ale jak widac jednym to pomaga innym nie ;)

Chodziło mi raczej o to,że nie jest to zalecane;) a mi nie zaszkodziło:P

ha ha ha no tak to w takim razie ja się w swój przy następnym cyklu przestane wpatrywać będę wpisywac jedynie temp i ewentualnie śluz jeśli go dojrze i nawet objawów nie będe wpisywac co by za długo na niego nie patrzeć ;)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Freda ale sobie zastrzegłaś prawo do narzekań i smutku!!! :-)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna_w wrote:

Aniu, a zalinkuj nam swój wykres, please

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna a nie mogłabyś nam udostępnić swojego wykresu?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie sypie i sypie śnieżek zima na całego !!!i lekki mrozik trzyma!!!;-)

• Dora Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna pokaż wykres

• anna_w Ekspertka

Wysłany: 14 stycznia 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    anna_w wrote:

a może to implementacja jeśli masz zawsze 14 fl a to teraz to 10 to by się w sumie zgadzało :)
    wiec na razie przestań się smutać bo do dupy na kopie już mówiłam że tylko ja się moge smucić i nażekać bo tylko ja mam na to patent :P

Jejku, Fedra, az mi sie wszystko w środku trzęsie ;( Dzięki za otuchę, miejmy nadzieję ze to jest to o czym piszesz. Muszę jakoś dojśc do siebie...
    Pierwszy raz w zyciu mam takie niespodziewane plamienie. Tempki narazie nie mierzę wiec chyba za wiele wnioskowac nie mogę

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam w toalecie, kilo kisielu ze mnie wyciekło. Matko święta, co ten wiesiołek wyczynia :)

AGA 30, zosia-ktosia, Dora, Fedra, mauysia, gadgeta lubią tę wiadomość

• anna_w Ekspertka

Wysłany: 14 stycznia 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, tak jak pisalam tempki nie mierzę więc niewiele Wam powie mój wykres, ale udostępnić mogę.... zaraz spróbuję

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na mnie wiesiołek nie działał.. a szkoda..

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie jeszcze 10dni i sie okaze ;)no chyba ze znowu cykl mi sie wydłuży

a.png
    a.png
  • anna_w Ekspertka

Wysłany: 14 stycznia 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/f3e915dd02887c6abc1de7086f9f4903

• anna_w Ekspertka

Wysłany: 14 stycznia 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

to link do mojego wykresu, nie wiem czy dobrze to zrobiłam...

• Fedra Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Freda ale sobie zastrzegłaś prawo do narzekań i smutku!!! :-)

he he he ktoś musi bo by się tu smutek i narzekanie nadmiernie rozpanoszyło a tak to trzymane jest w ryzach :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna_w wrote:

to link do mojego wykresu, nie wiem czy dobrze to zrobiłam...

no faktycznie jak nie mierzysz to trochę coś ciężko wywnioskować...
    a dlaczego nie mierzysz niechcesz się nakręcać czy jak?

a ja już zmywarke puściła, pranie się bierze śmieci pozbierane i właśnie odechciało mi się dalszego sprzątania ;)

Rucia, anna_w lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dora Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, też bym podejżewała zagnieżdżenie. Ma ono zazwyczaj miejsce między 6
    a 12dc, może objawiać się plamieniem i spadkiem temperatury...

ja bym na Twoim miejscu za kilka dni zmierzyla sobie rano temperaturkę, ta ciążowa zazwyczaj oscyluje koło 37 stopni..normalnie raczej nikt takiej nie ma...

Fedra, anna_w lubią tę wiadomość

‹‹ 1059 1060 1061 1062 1063 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ