plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Muzarcia spróbuj tylko Nas zostawić. Forum bez twoich cennych rad byłoby bezużyteczne.
Cześć dziewczynyki. Zaraz uciekam odprowadzić dziecię do szkoły, wrócę, zrobię kawę, śniadanie i siadam do nadrabiania kilku stron.
Na mazowszu -10 stopni. Najchętniej nie wychodziłabym z domu, no ale nie ma tak dobrzeOdliczam dni do ferii! 28 styczeń tuż tuż
u nas tez tyle;/
brrrr zimno jak małego odprowadzalam
ja tez z mazowsza to razem ferie mamy;) -
Cześć dziewczyny, dziś u mnie 10 dzień po owulacji, wlasnie wróciałm z toalety i przy wycieraniu się po siusiu na papierze zauwazyłam śluz z brązowo-czerwoną krwią, taki jak mam na początku @, aż mi się płakać chce... Nigdy w życie nie miałam żadnych plamień innych niż tuż przed lub po @. Cykle bardzo regularne. Dodam ze juz któryś z cykl z kolei zażywam duphaston. Moja faza lutealna ma zawsze 14 dni. Jejku co to jest?
-
Fedra wrote:Dora wrote:a i jeszcze jedno:D obsesyjnie codzienie gapiłam się w moj wykres:D
Dorka ja też się codziennie obsesyjnie w mój patrze analizuje sprawdzam i myślę ale jak widac jednym to pomaga innym nie
Chodziło mi raczej o to,że nie jest to zalecane;) a mi nie zaszkodziło:PWitamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
anna_w wrote:Cześć dziewczyny, dziś u mnie 10 dzień po owulacji, wlasnie wróciałm z toalety i przy wycieraniu się po siusiu na papierze zauwazyłam śluz z brązowo-czerwoną krwią, taki jak mam na początku @, aż mi się płakać chce... Nigdy w życie nie miałam żadnych plamień innych niż tuż przed lub po @. Cykle bardzo regularne. Dodam ze juz któryś z cykl z kolei zażywam duphaston. Moja faza lutealna ma zawsze 14 dni. Jejku co to jest?
a może to implementacja jeśli masz zawsze 14 fl a to teraz to 10 to by się w sumie zgadzało
wiec na razie przestań się smutać bo do dupy na kopie już mówiłam że tylko ja się moge smucić i nażekać bo tylko ja mam na to patentWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2013, 10:13
anna_w, AGA 30, Rucia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dora wrote:Fedra wrote:Dora wrote:a i jeszcze jedno:D obsesyjnie codzienie gapiłam się w moj wykres:D
Dorka ja też się codziennie obsesyjnie w mój patrze analizuje sprawdzam i myślę ale jak widac jednym to pomaga innym nie
Chodziło mi raczej o to,że nie jest to zalecane;) a mi nie zaszkodziło:P
ha ha ha no tak to w takim razie ja się w swój przy następnym cyklu przestane wpatrywać będę wpisywac jedynie temp i ewentualnie śluz jeśli go dojrze i nawet objawów nie będe wpisywac co by za długo na niego nie patrzeć17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
anna_w wrote:Cześć dziewczyny, dziś u mnie 10 dzień po owulacji, wlasnie wróciałm z toalety i przy wycieraniu się po siusiu na papierze zauwazyłam śluz z brązowo-czerwoną krwią, taki jak mam na początku @, aż mi się płakać chce... Nigdy w życie nie miałam żadnych plamień innych niż tuż przed lub po @. Cykle bardzo regularne. Dodam ze juz któryś z cykl z kolei zażywam duphaston. Moja faza lutealna ma zawsze 14 dni. Jejku co to jest?
Aniu, a zalinkuj nam swój wykres, please -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:anna_w wrote:Cześć dziewczyny, dziś u mnie 10 dzień po owulacji, wlasnie wróciałm z toalety i przy wycieraniu się po siusiu na papierze zauwazyłam śluz z brązowo-czerwoną krwią, taki jak mam na początku @, aż mi się płakać chce... Nigdy w życie nie miałam żadnych plamień innych niż tuż przed lub po @. Cykle bardzo regularne. Dodam ze juz któryś z cykl z kolei zażywam duphaston. Moja faza lutealna ma zawsze 14 dni. Jejku co to jest?
a może to implementacja jeśli masz zawsze 14 fl a to teraz to 10 to by się w sumie zgadzało
wiec na razie przestań się smutać bo do dupy na kopie już mówiłam że tylko ja się moge smucić i nażekać bo tylko ja mam na to patent
Jejku, Fedra, az mi sie wszystko w środku trzęsie ;( Dzięki za otuchę, miejmy nadzieję ze to jest to o czym piszesz. Muszę jakoś dojśc do siebie...
Pierwszy raz w zyciu mam takie niespodziewane plamienie. Tempki narazie nie mierzę wiec chyba za wiele wnioskowac nie mogę -
nick nieaktualny
-
-
to link do mojego wykresu, nie wiem czy dobrze to zrobiłam... -
AGA 30 wrote:Freda ale sobie zastrzegłaś prawo do narzekań i smutku!!!
he he he ktoś musi bo by się tu smutek i narzekanie nadmiernie rozpanoszyło a tak to trzymane jest w ryzachAGA 30 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
anna_w wrote:
to link do mojego wykresu, nie wiem czy dobrze to zrobiłam...
no faktycznie jak nie mierzysz to trochę coś ciężko wywnioskować...
a dlaczego nie mierzysz niechcesz się nakręcać czy jak?
a ja już zmywarke puściła, pranie się bierze śmieci pozbierane i właśnie odechciało mi się dalszego sprzątaniaRucia, anna_w lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Aniu, też bym podejżewała zagnieżdżenie. Ma ono zazwyczaj miejsce między 6
a 12dc, może objawiać się plamieniem i spadkiem temperatury...
ja bym na Twoim miejscu za kilka dni zmierzyla sobie rano temperaturkę, ta ciążowa zazwyczaj oscyluje koło 37 stopni..normalnie raczej nikt takiej nie ma...Fedra, anna_w lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥