plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a ja właśnie rozwiesiłam i jeszcze 4 właczyłam na więcej nie starczy mi miejsca na suszarkach
ale mnie głowa boli a tu trzeba powoli z psiakiem na dwór wyjść a tam tak zimno i nie fajnie ehhh17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiecie co od piatku mam dziwne skurcze...jakby w szyjce i promieniuja do macicy...potem ból jajników...nie wiem od czego to może być. do wczoraj było juz nie tak źle...ale mój m zrobił mi masaż i zakończył się przytulankiem...potem zaczęło mnie bardziej boleć,az musialam wziąć nospę
dziś też wzięłam bo taki nieprzyjemny ten ból. może nie mocny ale dziwny. pisałam juz do dziewczyn ale w sumie nikt nie wie od czego to...
-
nick nieaktualny
-
Natuś to może być zagnieżdżenie:) dziś masz 23 dzień.. no oby oby
ja też mam skurcze.. od kilku dni.. ale u mnie to po prostu przygotowywanie się do @
nadal czysto w majtasach:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2013, 17:42
natusia lubi tę wiadomość
-
ja właśnie wróciłam z psem na dworze piękna pogoda wiatr ustał i nie jest tak zimno ale śniegu co nie miara...
no i jak wracałam to miałam uczucie jakbym dostała @ a w domu się okazało ze to tylko sam śluza do tego jeszcze jakby mnie coś w szyjce kuło czy coś aż mnie swędzieć zaczyna a potem przestaje... no i autentycznie mi mokro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2013, 17:58
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Wątpię,żeby u mnie było zagnieżdżenie... wstrzymaliśmy się z starankami i teraz tylko bzykanko przerywane
chyba,ze mój m nie zdążył w co wątpię... także moze to inna przyczyna. Do tego doszedł dziś okropny ból sutków...dotknąć się nie idzie
a do @ przynajmniej 10 dni...