plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Rucia wrote:AGA 30 wrote:A ja się dziś dowiedziała,m że taka tam znajoma jest z 7 dzieckiem w ciąży a dopiero 2 miesiące temu urodziła a ma 26 lat dopiero i gdzie tu sprawiedliwość !!!
Aga ja bym stwierdziła, że nie ma tu czego zazdrościć, tylko litować się nad jej głupotą.
Rucia jestem w szoku że taka dziewczyna się nie zabezpieczy!!! Porażka normalnie i tyle!!
szkoda dzieciaków;( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:AGA 30 wrote:gadgeta wrote:Agus- w takim razie rezerwuje dla Ciebie
a kiedy Ty masz teraz zaczac brac? bo moze obecny cykl bedzie dla Ciebie szczesliwy... ??
Dorcia- tym bardziej ze to nie twoj lekarz Ci radzil- wiesz jednak nie zna Twojej historii choroby a jeszcze byla to rozmowa przez telefon a nie w cztery oczy- nie wiadomo czy w ogole przejrzal twoja karte, czy wczytal sie o co chodzi... co swoj lekarz to jednak swoj...
Gadgetko ja w lutym ok 10 powinnam brac dopiero bo ten cykl na straty idzię to ci wyślę na priv mój adres !!
No mam nadzieję że jak już twoję tabletki łyknę to się uda!!!
agus zapisalam adres dzieki
a czemu ten cykl na straty idzie u Ciebie ??
Bo chłopa nie będzie jak dni płodne będą wiec i clo nie biore bo po co się męczyc po tabletkach!!! -
nick nieaktualnygadgeta wrote:librus twoje tsh jak najbardziej ok- sama takie chcialabym miec
ewelka- strzelalabym w dawke 50 mikrogramow przynajmniej... ALE NAPISZE RAZ JESZCZE ZE JA NIE LEKARZ...
tak się zastanawiam, bo wszyscy piszą, że dobre jest między 1 a 2... a moje jest poniżej 1... nigdy nie miałam problemów z tarczycą, także nie kumam tego wogóle:) -
nick nieaktualnyagus- teraz rozumiem...
dziewczynki ja sie powolutku zbieram bo czas zjesc jakis obiadek potem obowiazkowo musze chwilke sie przespac a potem do lekarza. sciskam was mocno i pozdrawiam wszystkie ktore nie zdolaly dzisiaj dotrzec:)
trzymajcie kciuki za usg-zeby byla kosc nosowa i dobra przeziernosc karku!!
i co najwazniejsze- zeby serduszko ladnie bilo...
buziaczki dla was papa:*Libra, natusia, Paulina1986, Dora, kopciuszek126, Amicizia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Papapap Gadgetko
a tu wklejam artykuł "Niedoczynność tarczycy w ciąży" ( i przed)
a tu cytat odnośnie zwiększenia dawki, gdyby kogoś interesowało:
"Kobieta planująca ciążę z rozpoznaną niedoczynnością powinna zgłosić ten fakt prowadzącemu endokrynologowi. Lekarz zwiększa dawkowanie leku zazwyczaj o około 30-50% ponieważ o tyle wzrasta zapotrzebowanie na lewotyroksynę u kobiety ciężarnej. Nawet niewielki nadmiar lewotyroksyny w tym okresie nie ma tak istotnego znaczenia jak niedobór leku w okresie pierwszych tygodni ciąży."
gadgeta lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Papapap Gadgetko
a tu wklejam artykuł "Niedoczynność tarczycy w ciąży" ( i przed)
a tu cytat odnośnie zwiększenia dawki, gdyby kogoś interesowało:
"Kobieta planująca ciążę z rozpoznaną niedoczynnością powinna zgłosić ten fakt prowadzącemu endokrynologowi. Lekarz zwiększa dawkowanie leku zazwyczaj o około 30-50% ponieważ o tyle wzrasta zapotrzebowanie na lewotyroksynę u kobiety ciężarnej. Nawet niewielki nadmiar lewotyroksyny w tym okresie nie ma tak istotnego znaczenia jak niedobór leku w okresie pierwszych tygodni ciąży."
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Effcia ja też do 17 jestem
dziś mnie zatoki męczą, ledwo na oczy widzę i chciałabym iść spać.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
rano tylko Paracetamol wziełam, bo i brzuch mnie bolał od @, no i Acatar do nosa pryskam to czuje jak mi po gardle wszystko spływa....blee.
Ale niby Sinupret jest w miarę ok. Próbuje zażywac tylko te mniej inwazyjne leki.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy