plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
blondi niestey nie znajduje strony
zmykam dajcie mi kopa na rozpęd... bo nie mogę sie oda Was oderwaćAGA 30, mauysia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Shagga_80 wrote:Beata wrote:szaguś ah1n1? miałaś ? w ciązy i tak łatwo zwalczyli? dzięki bogu..
Tak i dostawałam ten osławiony (te 3 lata temu,gdy szalała Ah1N1) Tamiflu ale fakt,że leżałam z tym w szpitalu ale w sumie,gdyby nie to,że miałam wysoką gorączkę (a zwykle nie przechodzę przeziębień w ogóle z gorączką) to poza tym nic nie odczuwałam
No nic...zmykam dalej do roboty (na koniec dostałam weny) i nawet uda mi się wyorbić ze wszystkim dziś
Do wieczorka
no własnie pamietam i wydawalo mi sie tak niewyobrażalnie groźne... ale widać dało sie z tego wyjśc bez szwanku i bez zadnego negatywnego wpływu na dzidziesuper pewnie trafiłaś na dobrych lekarzy
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Blondi22 wrote:nie wiem ja patrzyłam i działa mi ten link a jakis bład wyskakuje czy nic nie widac?
wyskakuje ze strona nie odnaleziona... nie wiem może trzaba być zalogowanym?
..............idę...........nie czytam już nic ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2013, 14:16
mauysia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:Blondi22 wrote:nie wiem ja patrzyłam i działa mi ten link a jakis bład wyskakuje czy nic nie widac?
wyskakuje ze strona nie odnaleziona... nie wiem może trzaba być zalogowanym?
..............idę...........nie czytam już nic ....
to nie wiem czemu tak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Shagga_80 wrote:Beata wrote:szaguś ah1n1? miałaś ? w ciązy i tak łatwo zwalczyli? dzięki bogu..
Tak i dostawałam ten osławiony (te 3 lata temu,gdy szalała Ah1N1) Tamiflu ale fakt,że leżałam z tym w szpitalu ale w sumie,gdyby nie to,że miałam wysoką gorączkę (a zwykle nie przechodzę przeziębień w ogóle z gorączką) to poza tym nic nie odczuwałam
No nic...zmykam dalej do roboty (na koniec dostałam weny) i nawet uda mi się wyorbić ze wszystkim dziś
Do wieczorka
no własnie pamietam i wydawalo mi sie tak niewyobrażalnie groźne... ale widać dało sie z tego wyjśc bez szwanku i bez zadnego negatywnego wpływu na dzidziesuper pewnie trafiłaś na dobrych lekarzy
No i nie poszłam sobie, hehehe....Szef pojechał gdzieś a ja prawie obrobiona jestem więc na chwilę wpadłam (jednocześnie kończąc projekt)
Beatko, wiesz myślę,że jak zwykle było wiele szumu o nic - teraz dopiero mówi się,że ta grypa nie musi być groźniejsza od zwykłej sezonowej - ważne by w porę wprowadzić leczenie, nie zlekceważyć (jak każdej grypy!!), wyleżeć i u mnie tak było
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malvinka niby zaczęła nowy cykl, ale miała bardzo skąpe krwawienie, a temperatura nadal utrzymuje się jej na wysokim poziomie, więc zrobiła betę i dziś wieczorem ma mieć wynik.
A Nina82 - nie wiem, nie udziela się na forach, ani nie udostępniła obecnego cyklu.Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Malvinka niby zaczęła nowy cykl, ale miała bardzo skąpe krwawienie, a temperatura nadal utrzymuje się jej na wysokim poziomie, więc zrobiła betę i dziś wieczorem ma mieć wynik.
A Nina82 - nie wiem, nie udziela się na forach, ani nie udostępniła obecnego cyklu.
Czyli u Malvinki nic straconego