plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata wrote:AGA 30 wrote:Beata wrote:jak mam brać ten duphaston? pomocy!!!!
A nie powiedziała ci lekarka??
mówiła ale ja byłam przejęta czym innym...
wydawało mi sie ze powiedziała że 2 tabl. dziennie ale nie wystarczyłoby do 28 d.c. bo jest tam tylko 20 tabletek
wiec co chyba po jednej?
Beatko chyba będziesz musiała zadzwonić do niej i się zapytać, w końcu od tego jest by pomóc... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiecie co po drodze kupiłam pół kilo michałków i je zjadłam zanim dojechałam.. tak reaguję na stres...
ale wiem musi być wszystko dobrze! dzieki dziewczyny za wsparcie z Wami wierzę ze kiedyś sie uda
teraz lece sie przygotować i pora zaraz na serduszka bo zaraz mąż wraca:)
a nuż stanie sie cud jak u mazurci...
pap milej nocki Wam życzęLibra, mauysia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gadgeta wrote:no wlasnie- stluklas ten nieszczesny termometr... jaki ten los przewrotny hehe... mialas zawiesic staranka na conajmniej 9 miesiecy... a tu.... FASOLKA!!!
no to przecież właśnie zawiesiła staranka na 9 miesiecy
Libra, KaRa, gadgeta lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
aha mam pytanie dziewczyny jakie testy kupujecie z Alledrogo??? bo zastanawiam ,się które kupić ,a chodzi mi o owulacyjny i ciążowy ,które są pewniaki ....bo z Apteki miałam owulacyjne i wszystkie trefne teraz były
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Pa pa Beato!!
Miłego serduszkowania i owocnego oczywiście!!
A mnie dziś prawy jajnik nawala!!! ciekawe czemy no już nic tam nie rośnie he he!!
może u ciebie się coś zacznie dziaćpozytywnego:)
Libra no muszę najpierw termometr potrzaskać !!!Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny