plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oj przepraszam panie bardzo ze panie uraziłam takimi słowami,chciała was rozweselic ale no cóz kazdy jak woli pozdrawiam...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny. Ruciu mam nadzieje ze Kinga niebawem poczuje sie duzo lepiej. Muzarciu kochana a moge miec do Ciebie pytanko? jaką mialas prolaktyne ze bierzesz bronka? Ja sie moją tez martwie, bo wzrosla i tez zastanawiam sie nad tym lekiem.
Rucia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki, nie mam za dużo czasu (ani siły)więc tylko nieco poczytałam Was. Dziś (jak zauważyłam podobnie jak co niektóre
) boli mnie głowa no i mdłości - ale może dziś taki dzień....tyle,że niestety z tego powodu nie mam siły wczytać si w to co pisałyście.
Rucia - u nas gorączka nie bywa za często (my raczej przerabiamy często ataki astmy, które czasem mogłyby wyglądać na zapalenie oskrzeli), ale jeśli już bywa to wtedy ciężko przychodzi nam jej zbijanie (i wtedy to znak,że to nie atak astmy) i wtedy na przemian podaję nurofen z paracetamolem no i kąpiele, kąpiele i jeszcze raz kąpiele w letniej wodzie...i cierpliwość...i dużo spokoju
Zdrówka dla Kiniusi.
No nic...zmykam robić obiado-kolacjęRucia, Beata, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczęta
ja już w domu a wymęczonam jazdą że hej
jak tam mamy jaka nowa fasolke?
-
to u nas za to tyle śniegu nasypało !!!
-
też bym chciała taką pogode w końcu, wiosnę...!!!!! stęskniłam się za nią. trzeba się naładować pozytywną energią... mam nadzieje że wkrótce zawita i u mnie słoneczna pogoda
Beata lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny!
Ruciu mam nadzije że będzie coraz lepiej Kindze i gorączkę opanujecie na dobra ale do lekarza lećcie na konsultacje bo z tempą taką nie ma przelewek,
pamietasz moja Oliwka miała tak na początku stycznia tez goraczka 40 zbijałam sama po 3 dniach nie było śladu ale niesety po 2 tygodniach powróciła i na sam pocatek ferii mi sie rozłozyła....
teraz już jest ok ale mam nauczke że zawsze trzeba wszystko wyleżeć/ wyleczyć(no i prawie całe ferie spędziła w 4 ścianach)
jeszcze raz kochana zdrówka życzę dla Kingii Ty bądź dzielna
Rucia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie