plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojej Dorus no nie fajanie masz nie fajnie trzymaj sie kochana
a u mnie no coz wyspalismy sie i w sumie podobnie jak u Dorki głowa i nudności ale z tymże, ja niestety jeszcze nie w ciąży, ale dumna jestem, że udąło mi sie zebrac siły i razem z M posprzatalismy mieszkanko
a teraz idę wziąć gorąca kąpiel
także dobrej nocki i miłej niedzieli -
Olus ale się uśmiałam z Twojego wpisu, widać ze coś jest na rzeczy he he
staraczki z nas straszne... ja teraz na szybko drinka pije
Ruciu obys dala rade tej gorączce
Dora wspolczuje samopoczucia ale nie wiem co lepsze czuć się dobrze bez brzuszka czy gorzej z...
Amuciziu świetnie ze juz Ci lepiej troszkę choć chyba dzień był fatalny bo ja do południa myślałam ze łeb w imadło wsadze
Stosunkowo udanej nocy Wam życzę i chyba się juz powoli kładę bo rano znów do robotybuziole
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2013, 23:52
olus22, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Życzę wszystkim miłego dnia.
Ruciu mam nadzieję, że już z gorączką ok.
Tak czytałam dzis i nadrabiałam.Oj jak zwykle. Jakoś słabo się czuje. Dziś pomykamy na obiadek do brata, trzeba troszkę wyjść z tego domu :-polus22, Dodi lubią tę wiadomość
-
DZIEŃ DOBRY!!! KOCHANE WY MOJE CIPULINKI
JA SIĘ WCZORAJ TAK SPIŁAM ŻE NAWET SOBIE WIEWYOBRAŻACIE :p KUZWA GŁUPIA CIPKA ZE MNIE
PO CO JA PIŁAM Z MĘZEM I Z CHŁOPAMI TO WHISKY Z COLĄ A DZISIAJ MI GŁOWA PĘKA!
O DZIWI DZISIAJ SZYBCIEJ STAŁAM WZIEŁAM SIE ZA PORZĄDKI JAK NIGDY CZYLI MÓJ KAC MA JAKIES ZALETY HAHAHŻYCZĘ MIŁEJ NIEDZIELI WAM KOBITKI CAŁUJE WSZYSTKIE BARS ,EE KURDE CHYBA MNIE JESZCZE TRZYMA PO WCZORAJSZYM HIHIH DOBRA JUZ NIC NIE PISZE CIUMY :* :* :*
Dodi, Blondi22, Mała lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki.
Bardzo Wam dziękuję za rady. Sytuacja opanowana. Chłodna kąpiel i zimne okłady pomogły + paracetamol.
Kiedyś jak Kinga była mała miewała takie 40 stopniowe gorączki, raz zadzwoniłam na pogotowie, bo dochodziło do 41 stopni, zabrali ją do szpitala, a w szpitalu na SORze powiedzieli, że jestem matka panikara.
Jutro idziemy do lekarza, i swoją drogą dzwonię do Światowego Centrum Słuchu w Kajetanach. Tam są najlepsi lekarze, niech jej zrobią porządek z tymi zatokami i trzecim migdałem.
Miłej niedzieli Wam życzę dziewojeDora, Blondi22, Dodi, Beata, Fedra, Effcia28, Libra, mauysia, gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość