plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
to pozostaje nam tylko czekać i czas pokaże
-
ja na razie czekam na owul oby była dziś
-
no wychodzi z obliczeń że mam dziś 19 dzień cyklu, bo od @minęło 19 dni:)
a ovu zasugerował mi że owulka powinna być w 17 dniu bo mam 11 dniową II fazę. mnie się wydaje że już mam po owu, śluz mam kremowo-wodnisty ale w ogóle w tym miechu miałam wiele dni widnisty (może przez to że piłam codzień 2l wody a czytałam że to pomaga na rozrzedzenie śluzu). ja chyba rozciągliwego nie mam a nawet jeśli to chyba tylko w środku.. -
hmm no to zobaczymy jak Ci zaznaczy... az sama jestem ciekawa..aa to zle Cie zrozumialam wczesniej hehe zrozumialam ze w tym cyklu myslisz ze owulacja jest w 19 dc... a nie ze dzisiaj jest twój 19 dc... haha uroki słowa pisanego:)
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
no tak:) niby są temp wyższe niż w I fazie więc o ile mnie się wydaje dobrze, jutro po trzeciej wyższej temp powinien już mi zaznaczyć owulkę.
pożyjemy, zobaczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2012, 14:41
plemniczka lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:kiti ty tez ladnie serduszkowalas:)
fajnie dziewczyny ze wy juz po owu...
ale niestety już koniec serduszkowania... -
zosia ja też w tym cyklu miałam jakiś inny ten śluz zazwyczaj mam kremowy a w tym cyklu cały czas wodnisty aż w końcu i rozciągliwy :)w tamtym cyklu miałam kremowy a gin mówił że mam płodny
-
plemniczka ty też już będziesz mogła za nie długo działać na całego
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
łał fajny
-
plemniczka ja chyba miałam jeden cykl podobny jak ty, czyli pare dni przed @ na teście wyszły 2 kreski z tym że jedna była bardzo bardzo blada ...i później @ spóźniała się 5 dni i 3 dni miałam takie plamienia a później już dostałam normalne krwawienie...
-
zosia-ktosia wrote:http://www.youtube.com/watch?v=F4D1JEoufBk&feature=related
kiti zobacz jak tu wymiata..........ciachoooo
no nieźle już wiem co będę dziś oglądaćzosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
od jutra zaczynam brać luteine może dopomoże fasoleczce w tym cyklu