plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewczyny brak wprost slow....
Fedruniu- przytulam Cie mocno....mysle o Tobie bardzo bardzo cieplo... nic wiecej nie umiem napisac...
Shaggus-100 lat dla Kubuska i Kfiatusiu najlepsze zyczonka tez dla Ciebie...
Wosebko- tutaj tez ogromnie gratuluje...
I ide sobie bo kompletnie humor stracilam...
pa
ps. a Rutka-Ty tam o dwoch corach nie smiej marzyc... Bo Ty masz chlopa w brzuchu... Howgh,powiedzialam...
Rucia, Kfjatus, mauysia, Beata, Selena, Effcia28, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Wosebko ponowne gratulacje
spokojnych 9 miesięcy życzę
Fedra Kochana tulę Cię mocno, wiem co przeżywasz, ale pewnie nie do końca. Twoją decyzję jak najbardziej rozumiem i szanuję :*
Blondi ciekawe jak się u Ciebie sprawa rozwinie -
nick nieaktualny
-
karoam wrote:Wosebko- gratulacje jeszcze raz
a jaki wynik bety?
Blondi- no ewentualnie mogę do niedzieli poczekać...ale jak mi się tu o 8 rano nie zameldujesz z niusami to biada Ci!
No
No własnie niewiem..nie powiedziała...ona sie na tym nie zna;)ale babka w lab powiedziała jej ze wynik swiadczy o ciąży:)karoam, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Selena wrote:Dziewczyny:)mój kochany m nie wytrzymał i poprosił znajomą pielegniarke zeby poszła wybrać moje wyniki:)także potwierdzam:)jest fasolka w brzuchu:)
No to super...
To mąż oficjalnie może zacząć się cieszyć
No juz sie cieszy:)teraz powtórke bety w piatek zrobie:)a jutro ide do gina:)bo martwi mnie to wysokie tsh moje...mauysia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:karoam wrote:Wosebko- gratulacje jeszcze raz
a jaki wynik bety?
Blondi- no ewentualnie mogę do niedzieli poczekać...ale jak mi się tu o 8 rano nie zameldujesz z niusami to biada Ci!
No
No własnie niewiem..nie powiedziała...ona sie na tym nie zna;)ale babka w lab powiedziała jej ze wynik swiadczy o ciąży:)
Ty Pani zmień opis bo ani 22 ani 24 @ nie bedzie ... hee:) i ty i ovu sie pomyliłyście ..Selena, Beata lubią tę wiadomość
-
oj tam oj tam dziewczyny wszystkie dołączymy cuda się zdarzaja naprawde w to wierzę!!!!
Gadetko kochana buzialki dla CiebieSelena, adelajda82, aisa, gadgeta lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Wosebko bo na to zasługujesz tylko wiem że ciezko ci czasem uwierzyć w takie żeczy ale teraz już wiesz że masz swoje maleńkie cudo, będzie dobrze juz za parę miesięcy będziesz zasypywała nas fotkami swojego maleństwa
p.s. ale wisz że ja troszkę czuję sie opuszczona przez Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 12:17
Selena lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Wosebko bo na to zasługujesz tylko wiem że ciezko ci czasem uwierzyć w takie żeczy ale teraz już wiesz że masz swoje maleńkie cudo, będzie dobrze juz za parę miesięcy będziesz zasypywała nas fotkami swojego maleństwa
p.s. ale wisz że ja troszkę czuję sie opuszczona przez Ciebie?
Beciu mam nadzieje że tak będzie:)bo narazie to jestem pełna strachu czy tym razem wszystko bedzie dobrze...Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NIE TERAZ NIE WIDZĘ ale postaram sie znaleźć daj mi 2 minutki poszukam takim sposobem jak kiedyś zniknęła nam plemniczka
Effcia28 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006