plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi juz dzisiaj brakuje słów...brakuje sił... Byłam przekonana, że będę posłańcem dobrych wieści...:'( Wyszło inaczej, z czego jest mi strasznie przykro...
Fedra:* Ty wiesz...:*
Ja też się żegnam, buziole dla wszystkich:*
Blondi, trzymam kciuki! A wogole, jakby się pojawila nowa fasolka, to poproszę od którejś wiadomość na priv. Z góry dziękuję. Trzymta się dziolchy!Effcia28, Blondi22, Dodi, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Fedra wrote:Kochane Dziewczyny...
przedewszystkim chce pogratulować Wosebce Kochana życzę wysokiej bety i szczęśliwej ciaży...
Nie pamiętam czy gratulowałam Ilonce więc zrobię to jeszcze raz: serdecznie gratuluje
Blondi mam nadzieję że Twój cień cienia się potwierdzi bo Plemniczka potrzebuje pary
Dziękuje Wam za wsparcie i za dobre słowa. Niestey przed chwilą dzwoniła moja ginka i nie pozostawiła mi zadnych złudzeń mam odstawić lekki i czekać na krwawienie jeśli nie przyjdzie do piatku to w piatek mam zrobić betę jeśli wzrośnie lub będzie na podobnym poziomie bede szła do szpitala...
jak określiła "widocznie ciaża się nie rozwijała prawdłowo dlatego tak wyszło"...
bedzie to moja druga strata pierwszą miałam 6 lat temu i jeśli to się wszystko potwierdzi to już więcej się o Dzidzię starać nie będę bo nie mam na to najmniejszej siły...
Dlatego nie chciałam się wpisywac do tabelki...
W najbliższym czasie nie będę się w ogóle udzielać na forum i nie wiem czy tu wrócę mam nadzieję że mnie zrozumiecie...
JESZCZE RAZ SERDECZNIE WSZYSTKIM DZIĘKUJE ZA WSPARCIELIBRA WIESZ ŻE CIĘ KOCHAM SIOSTRO :*
Pierwszy raz popłakałam się na tym forum...
ja też tyle że wcześniej -
adelajda82 wrote:Blondi22 wrote:adelajda82 wrote:Blondi22 wrote:kurcze co mnie podkusilo z tym testem hehe
Blondi zrob 2 test .. najwyzej stracisz 10 zł.. no dalej zobaczysz na innym.. i porównasz.. No kobietko do wc i wstaw nam obydwa.. i nie zadręczaj sie sama i nas ..no raz dwa siku
nie nie dam sie namówic
postanowione testuje w niedziele drugi raz
wierzysz w to co napisałaś.. dziś twój m pewnie cie nakłoni i już będzie to nieaktualne..
i tak już się nakręciłaś no i NAS .. no więc czekamy ..
hehe musze być twarda -
Effcia28 wrote:Fedra teraz musi odpocząć,nabrać dystansu i to wszystko przetrawić i na nowo sobie poukładać dopiero póżniej pewnie podejmie decyzje czy do Nas wróci.
miejmy nadzieję ,że tak
Blondi poczekaj spokojnie do niedzieli:)
Też tak uważam. Bo czasami warto cierpliwe poczekać na przebieg wydarzeń, a cierpliwość mam nadzieję zostanie wynagrodzona piękną, grubą drugą krechąBlondi22 lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Fedra teraz musi odpocząć,nabrać dystansu i to wszystko przetrawić i na nowo sobie poukładać dopiero póżniej pewnie podejmie decyzje czy do Nas wróci.
miejmy nadzieję ,że tak
o widze jeden głos poparciaEffcia28, aisa lubią tę wiadomość
-
adelajda82 wrote:Blondi22 wrote:kurcze co mnie podkusilo z tym testem hehe
Blondi zrob 2 test .. najwyzej stracisz 10 zł.. no dalej zobaczysz na innym.. i porównasz.. No kobietko do wc i wstaw nam obydwa.. i nie zadręczaj sie sama i nas ..no raz dwa siku
No właśnie stracisz 10 złotych a przed dniem spodziewanej @ to i tak jest małe prawdopodobieństwo, że test wyjdzie. Ja bym mimo wszystko poczekała - każdy test to stres - JEST TA KRESKA CZY NIE MA??? - po co sobie dokładac tego stresu? Zrobisz w niedzielę i będzie pewny wynik.Effcia28, Blondi22, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:adelajda82 wrote:Blondi22 wrote:adelajda82 wrote:Blondi22 wrote:kurcze co mnie podkusilo z tym testem hehe
nie nie dam sie namówic
wierzysz w to co napisałaś.. dziś twój m pewnie cie nakłoni i już będzie to nieaktualne..
hehe musze być twarda
No to pamiętaj Blondi jak się zmiękczysz do niedzieli .. to będę zła i wklepie ci 100 razy lubię cię..:0 -
Kfjatus wrote:Effcia28 wrote:Fedra teraz musi odpocząć,nabrać dystansu i to wszystko przetrawić i na nowo sobie poukładać dopiero póżniej pewnie podejmie decyzje czy do Nas wróci.
miejmy nadzieję ,że tak
Też tak uważam. Bo czasami warto cierpliwe poczekać na przebieg wydarzeń, a cierpliwość mam nadzieję zostanie wynagrodzona piękną, grubą drugą krechą
dzieki w pierwszej ciazy 2 tyg o spodziewanej @ robilam test bo nawet nie zauwazyłam że nie mam he i wyszły 2 krech do tej pory go mam -
adelajda82 wrote:Blondi22 wrote:adelajda82 wrote:Blondi22 wrote:adelajda82 wrote:Blondi22 wrote:kurcze co mnie podkusilo z tym testem hehe
nie nie dam sie namówic
hehe musze być twarda
No to pamiętaj Blondi jak się zmiękczysz do niedzieli .. to będę zła i wklepie ci 100 razy lubię cię..:0
hehe ok zgadzam sie na taka kare -
Libra, dzięki, że nas informowałaś.
Jeszcze bardziej dziękuję za to, że cały ten czas byłaś z Fedrą i że nadal z nią będziesz. Kolejna zasługa ovu, że dał podwaliny takiej przyjaźni. Mam nadzieję, że obie tu wrócicie, a jeśli nie - że obie będziecie równie silne, jak Wasza przyjaźń.mauysia, Effcia28, Beata, Kfjatus, Dodi, Ilona, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny