X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi juz dzisiaj brakuje słów...brakuje sił... Byłam przekonana, że będę posłańcem dobrych wieści...:'( Wyszło inaczej, z czego jest mi strasznie przykro...
    Fedra:* Ty wiesz...:*
    Ja też się żegnam, buziole dla wszystkich:*
    Blondi, trzymam kciuki! A wogole, jakby się pojawila nowa fasolka, to poproszę od którejś wiadomość na priv. Z góry dziękuję. Trzymta się dziolchy!

Effcia28, Blondi22, Dodi, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś mam nadzieje że kiedyś jeszcze do nas zajrzysz ;*

Ilona lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra teraz musi odpocząć,nabrać dystansu i to wszystko przetrawić i na nowo sobie poukładać dopiero póżniej pewnie podejmie decyzje czy do Nas wróci.
    miejmy nadzieję ,że tak

Blondi poczekaj spokojnie do niedzieli:)

Blondi22 lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:
    Kochane Dziewczyny...

przedewszystkim chce pogratulować Wosebce Kochana życzę wysokiej bety i szczęśliwej ciaży...

Nie pamiętam czy gratulowałam Ilonce więc zrobię to jeszcze raz: serdecznie gratuluje :D

Blondi mam nadzieję że Twój cień cienia się potwierdzi bo Plemniczka potrzebuje pary :)

Dziękuje Wam za wsparcie i za dobre słowa. Niestey przed chwilą dzwoniła moja ginka i nie pozostawiła mi zadnych złudzeń mam odstawić lekki i czekać na krwawienie jeśli nie przyjdzie do piatku to w piatek mam zrobić betę jeśli wzrośnie lub będzie na podobnym poziomie bede szła do szpitala...
    jak określiła "widocznie ciaża się nie rozwijała prawdłowo dlatego tak wyszło"...
    bedzie to moja druga strata pierwszą miałam 6 lat temu i jeśli to się wszystko potwierdzi to już więcej się o Dzidzię starać nie będę bo nie mam na to najmniejszej siły...
    Dlatego nie chciałam się wpisywac do tabelki...
    W najbliższym czasie nie będę się w ogóle udzielać na forum i nie wiem czy tu wrócę mam nadzieję że mnie zrozumiecie...

JESZCZE RAZ SERDECZNIE WSZYSTKIM DZIĘKUJE ZA WSPARCIE :D LIBRA WIESZ ŻE CIĘ KOCHAM SIOSTRO :*

Pierwszy raz popłakałam się na tym forum...

ja też tyle że wcześniej

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    Blondi22 wrote:
    adelajda82 wrote:
    Blondi22 wrote:
    kurcze co mnie podkusilo z tym testem hehe

Blondi zrob 2 test .. najwyzej stracisz 10 zł.. no dalej zobaczysz na innym.. i porównasz.. No kobietko do wc i wstaw nam obydwa.. i nie zadręczaj sie sama i nas ..no raz dwa siku

nie nie dam sie namówic ;)
    postanowione testuje w niedziele drugi raz

wierzysz w to co napisałaś.. dziś twój m pewnie cie nakłoni i już będzie to nieaktualne.. :)

i tak już się nakręciłaś no i NAS .. no więc czekamy ..

hehe musze być twarda ;)

a.png
    a.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Fedra teraz musi odpocząć,nabrać dystansu i to wszystko przetrawić i na nowo sobie poukładać dopiero póżniej pewnie podejmie decyzje czy do Nas wróci.
    miejmy nadzieję ,że tak

Też tak uważam. Bo czasami warto cierpliwe poczekać na przebieg wydarzeń, a cierpliwość mam nadzieję zostanie wynagrodzona piękną, grubą drugą krechą :)

Blondi22 lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    miejmy nadzieję ,że tak

o widze jeden głos poparcia ;)

Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    Blondi22 wrote:

Blondi zrob 2 test .. najwyzej stracisz 10 zł.. no dalej zobaczysz na innym.. i porównasz.. No kobietko do wc i wstaw nam obydwa.. i nie zadręczaj sie sama i nas ..no raz dwa siku

No właśnie stracisz 10 złotych a przed dniem spodziewanej @ to i tak jest małe prawdopodobieństwo, że test wyjdzie. Ja bym mimo wszystko poczekała - każdy test to stres - JEST TA KRESKA CZY NIE MA??? - po co sobie dokładac tego stresu? Zrobisz w niedzielę i będzie pewny wynik. :)

Effcia28, Blondi22, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    adelajda82 wrote:
    Blondi22 wrote:
    adelajda82 wrote:
    Blondi22 wrote:

wierzysz w to co napisałaś.. dziś twój m pewnie cie nakłoni i już będzie to nieaktualne.. :)

hehe musze być twarda ;)

No to pamiętaj Blondi jak się zmiękczysz do niedzieli .. to będę zła i wklepie ci 100 razy lubię cię..:0

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Effcia28 wrote:
    miejmy nadzieję ,że tak

Też tak uważam. Bo czasami warto cierpliwe poczekać na przebieg wydarzeń, a cierpliwość mam nadzieję zostanie wynagrodzona piękną, grubą drugą krechą :)

dzieki w pierwszej ciazy 2 tyg o spodziewanej @ robilam test bo nawet nie zauwazyłam że nie mam he i wyszły 2 krech do tej pory go mam ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    Blondi22 wrote:
    adelajda82 wrote:
    Blondi22 wrote:
    adelajda82 wrote:
    Blondi22 wrote:

hehe musze być twarda ;)

No to pamiętaj Blondi jak się zmiękczysz do niedzieli .. to będę zła i wklepie ci 100 razy lubię cię..:0

hehe ok zgadzam sie na taka kare ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie co mnie nakłoniło do testu?

a.png
    a.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo nawet jeśli opsikasz drugi test to nic więcej niż na tym pierwszym i tak nie zobaczysz więc po co się dopatrywać ?a za kilka dni może być wyrażniejsza kreska więc czekaj cierpliwie imienniczko :)

Blondi22, Beata, aisa lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki co tam nowego słychać ? mówcie mi szybciutko bo tyle naskrobałyście że zanim bym się przekopała.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra, dzięki, że nas informowałaś.

Jeszcze bardziej dziękuję za to, że cały ten czas byłaś z Fedrą i że nadal z nią będziesz. Kolejna zasługa ovu, że dał podwaliny takiej przyjaźni. Mam nadzieję, że obie tu wrócicie, a jeśli nie - że obie będziecie równie silne, jak Wasza przyjaźń.

mauysia, Effcia28, Beata, Kfjatus, Dodi, Ilona, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    a wiecie co mnie nakłoniło do testu?

No co ?

• aisa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś, cały czas o Tobie myśle :*
    Trzymaj się mocno! Szanuje Twoją decyzje i będę się za Ciebie i Twoją rodzinę modlić.
    Wszystkie tu wspieramy Cię i zawsze będziemy... !

Effcia28, Beata lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to że od poniedziałku dobudzic rano sie nie moge tak strasznie spac mi rano sie chce że wtaje o 8 a powinnam o 7 bo mały do przedzkola chodzi i to mnie zastanowiło he

mauysia, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera jasna kurr... mać co jest grane !!!!!
    Nadzieja i potem takie coś!!!
    Fredziu szkoda mi ciebie nie wiem co napisać !!same przekleństwa mi na język przychodzą!!!!
    Poprostu płakać sie chce!!!!

Effcia28, Kaja lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieeee, ja nie zdzierżę tylu pożegnań .................................. :(

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2877 2878 2879 2880 2881 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ