plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzien dobry..
włanie czytałam to co napisałyscie od rana .. Fedra bardzo mi przykro..żadne słowa nie zastąpia tego co sie teraz w twoim sercu dzieje..i wiem ,że na razie na tym etapie warto dac spokój z pisaniem .. zreszta wczoraj już mi było bardzo smutno.. tym brdziej , ze gro Was odebrało mnie nie tak jak chciałam
.. no ale cóz nikomu nie bede zarzucała niczego..bo taka nie jestem...tyle moge napisac , ze zmagam sie z problemem po dziś dzień...ale dzieki rozmowa o tym daje radę..trzeba czasu
Selenko gratuluje bardzo..teraz tylko życzę 9 szczęśliwych miesięcy
A co do mnie samej .. to byłam na rozmowie trwała 1h 10 min.. leciałam do pracy na łeb na szyje by zdążyć zanim koleżanka wyjdzie .. no niestety spóźniłam się .. do końca miesiąca maja dać znać.. ogólnie jestem zadowolona.. poczekam na rezultat a w razie czego na propozycje.
ogólnie ciężki dziś dzień.. -
Blondi22 wrote:wiecie co robiłam teraz tak z ciekawosci test ten z alegro i chyba wyszedl cien cienia drugiej kreski albo mam zwizdy ;/
WKlej, Blondi. Na moje oko możesz być w 8 dniu fazy lutealnej, ale jeśli szybko podskoczyłby Ci hormon beta HCG to może może... Dawaj.Blondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ehh Blondi ale nas nakrecasz i podnosisz adreanalinę a potem mówisz że nie... ehh nie ładnie ovulka moja sie zablokuje przez nadmiar tego wszystkiegoOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie