plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Dodi Witajjjjjjjjjjj kochana gdzie ty się podziewalas
Hej Kajusia :* a ja byłam cały czas z drugiej stronypodglądałam, podczytywałam, ale jakoś nie mam nic sensownego do napisania to siedziałam pod miotłą
Kaja, Beata, Ilona, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam dziewczynki!!!
Jak miło wchodzic jak są dobre wieści!!!Poprostu cuda się zdarzają!!!!
Wosebko gratuluję i spokoju życzę!!!
Solenizantce wszystkiego najlepszego życzę spełnienia marzeń tych małych i tych dużych!!!!
Fredziu jestem z tobą !!!Będzie dobrze w końcu musi być po takiej ciężkiej drodze jaką przeszłaś!!!!
Miłego dzionka życzę dziewczynki!!!!mauysia, Beata, Kfjatus, Selena, Ilona, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Fedra była na usg... nie było widać pęcherzyka... jej ginka stwierdziła, że dzisiaj jest pierwszy dzień, w którym go powinno być widać... zaniepokoiła ją, że Fedra miała drugą wysoką betę (i ja osobiście tego nie kumam!)... miała zrobiona powtórną betę i jeżeli będzie powyżej 1000 będzie musiała iść do szpitala, bo to może być ciąża pozamaciczna
o kurcze ;( mam nadzieje że wszystko dobrze sie skończy.
trzymam kciuki -
nick nieaktualnyJeju Jeju poczekaj pogoda się wyklaruję i twoje samopoczucie się poprawi!!!!
Ja mam wahania nastrojów przez te anty ostatnio!!!Normalnie juz dni odliczam kiedy je przestaną brać!!!!
Jadę zaraz do K-k po podkładkę pod laptopa chlodzącą do carfura!!!!A nie chce mi się jak olele jechać!!! -
Shagga_80 wrote:zbikowa wrote:Shagga wycałuj i wyściskaj jutro swojego Jubilata od ciotek z forum
(to jutro jest ten ważny dzień w życiu Kubusia prawda?)
TakJutro o 12:05 skończy 3 latka
I już strasznie nie może się doczekać dmuchania świeczek
A Matka zawaliła i nie kupiła baterii do aparatu
Shagga wszytkiego najlepszego dla Kubusia i ucałuj go od e-ciociShagga_80 lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Ola_czeka wrote:Mała, Żbiku, przykro mi, ale wiosny nie będzie. Właśnie zabiłam takieeeeeeeeeeeeeego pająka.
Biedny pajajająk jak mawia mój Domino, jak zabijesz to kasa ucieknie...mam nadzieję, że nie w domu!! Jaaaaaa!!!!!!!!!!<przerażona> znam przesąd Olka o chrzestnej...ludzie to wymyślą głupoty...
Aleś se przypomniała -
Selena wrote:
gratulacje Wosebka !!!!!!!!!))) super
Selena lubi tę wiadomość
-
No wróciłam z bety..ale myślałm ze juz padne w tym laboratorium..ile ludzi..masakra...moja godzinna przepustka pzreciągnęłą sieo 15 minut..mam nadzieje ze nie będę miała kłopotu pzrez to;)wyniki dziś po 15
Kfjatus kochana wszystkiego naj naj:)i życze ci spełnienie awszystkich marzeń:)zwłaszcza tego o dzidzi:)o możesz byc nastepna po mnie;)
no i Shagga najlepsze życzenia dla synusia:)ucałuj go od cioci Wosebki:);*
Kfjatus, plemniczka, Blondi22, Ilona, Beata, karoam, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny