plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurwa dlaczego tak się dzieje????????????????????????
tyle mam do powiedzenia w tym temacie ;( przepraszam
siedzę i ryczę!
jak tak dalej pójdzie to moja wiara już napewno podupadnie na maksa.
Fedra Kochanie trzymaj sięEffcia28, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Jedyna pociecha, że lekarka była czujna.
Głupio zabrzmiało. To nie miał być jeden z tych tekstów w stylu "A nie mówiłam", to nie miało mieć związku z poprzednimi tekstami o lekarzach. Mam nadzieję, że nie macie mi za złe tego tekstu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 08:54
Effcia28, aisa lubią tę wiadomość
-
Niech mi już nikt nie pisze tu, że widocznie tak miało być bo nie miało...!!!!!!!
Nie! Nie! Nie!
Mam dośćwiem co czujesz Fedruś...a właściwie nie wiem do końca a tylko po części, nie wiem nic ale nadzieja jest taka krucha, będziemy ją dalej pielęgnować za Ciebie...dla Was...
Wybacz moje gadulstwo, tulę mocno, mocno, mocno!Ola_czeka, Kfjatus, Selena, Beata, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Kurwa dlaczego tak się dzieje????????????????????????
tyle mam do powiedzenia w tym temacie ;( przepraszam
siedzę i ryczę!
jak tak dalej pójdzie to moja wiara już napewno podupadnie na maksa.
Fedra Kochanie trzymaj się
ja mam tak samo... uciekłam do wc, bo zwyłam się jak bóbr;(
ma ktoś nr do Saggi? bo ja nie przepisałam go do nowego tel., a obiecałam jej napisać -
Ola_czeka wrote:To jest tak potworne, że brakuje słow.
To najgorsza rzecz jaka może spotkac kobiete:(nigdy nawet najgorszemu wrogowi bym nie życzyła:(wiem co Ferda czuje..i ja gdybym miała drugi raz to przechodzic to chyba bym tego nie przezyła:(dlatego tak sie martwie i boje zeby tym razem było ok.
Fedruś kochana my tu wszystkie jesteśmy z Tobą:)tule mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 08:57