plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochane Dziewczyny...
przedewszystkim chce pogratulować Wosebce Kochana życzę wysokiej bety i szczęśliwej ciaży...
Nie pamiętam czy gratulowałam Ilonce więc zrobię to jeszcze raz: serdecznie gratuluje
Blondi mam nadzieję że Twój cień cienia się potwierdzi bo Plemniczka potrzebuje pary
Dziękuje Wam za wsparcie i za dobre słowa. Niestey przed chwilą dzwoniła moja ginka i nie pozostawiła mi zadnych złudzeń mam odstawić lekki i czekać na krwawienie jeśli nie przyjdzie do piatku to w piatek mam zrobić betę jeśli wzrośnie lub będzie na podobnym poziomie bede szła do szpitala...
jak określiła "widocznie ciaża się nie rozwijała prawdłowo dlatego tak wyszło"...
bedzie to moja druga strata pierwszą miałam 6 lat temu i jeśli to się wszystko potwierdzi to już więcej się o Dzidzię starać nie będę bo nie mam na to najmniejszej siły...
Dlatego nie chciałam się wpisywac do tabelki...
W najbliższym czasie nie będę się w ogóle udzielać na forum i nie wiem czy tu wrócę mam nadzieję że mnie zrozumiecie...
JESZCZE RAZ SERDECZNIE WSZYSTKIM DZIĘKUJE ZA WSPARCIELIBRA WIESZ ŻE CIĘ KOCHAM SIOSTRO :*
Ilona lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra...tulam Cię mocno...i jak Ola pisała- uszanujemy Twoją decyzję, zrób to co dla Ciebie najlepsze. I pamiętaj, że zawsze znajdziesz w nas wsparcie.
Blondi- daj znac, czy mąż potwierdzi widoczność cieniaa jak nie to i tak zrób ponownie test- z rańca
Trzymam kciuki
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:Blondi22 wrote:Beata wrote:ja bym nie wytrzymała i poleciała do apteki
mam jeszcze jeden test ale nie bede narazie robic
jak narazie sie boje he
Blondi co Ci szkodzi:)ja bym robila:)bedziesz spokojniejsza:)a ten drugi masz apteczny tak?
nie własnie taki sam ale kilkanascei dni temu robiłam i wyszła na bank jedna a teraz widac własnie cos wiecej
poczekam do niedzili bo wtedy powinnam miec mniej wiecej @ -
Fedra wrote:Kochane Dziewczyny...
przedewszystkim chce pogratulować Wosebce Kochana życzę wysokiej bety i szczęśliwej ciaży...
Nie pamiętam czy gratulowałam Ilonce więc zrobię to jeszcze raz: serdecznie gratuluje
Blondi mam nadzieję że Twój cień cienia się potwierdzi bo Plemniczka potrzebuje pary
Dziękuje Wam za wsparcie i za dobre słowa. Niestey przed chwilą dzwoniła moja ginka i nie pozostawiła mi zadnych złudzeń mam odstawić lekki i czekać na krwawienie jeśli nie przyjdzie do piatku to w piatek mam zrobić betę jeśli wzrośnie lub będzie na podobnym poziomie bede szła do szpitala...
jak określiła "widocznie ciaża się nie rozwijała prawdłowo dlatego tak wyszło"...
bedzie to moja druga strata pierwszą miałam 6 lat temu i jeśli to się wszystko potwierdzi to już więcej się o Dzidzię starać nie będę bo nie mam na to najmniejszej siły...
W najbliższym czasie nie będę się w ogóle udzielać na forum i nie wiem czy tu wrócę mam nadzieję że mnie zrozumiecie...
JESZCZE RAZ SERDECZNIE WSZYSTKIM DZIĘKUJE ZA WSPARCIELIBRA WIESZ ŻE CIĘ KOCHAM SIOSTRO :*
Fedra rozumiem cie kochan i trzymaj sie ;* -
nick nieaktualnyFedra , znamy się krótko .. ale pamiętaj jedno .. jeśli jest nadzieja, wiara i postęp medycyny .. nie warto składać broni.. każda walka nawet ta najtrudniejsza może dać nam dużo ..jesteś silna.. tylko teraz zmagasz się z sytuacja nie łatwą.. ale nie przesadzaj dalszej przyszłość...odpocznij i wróć ... bo rozmowa pomoże, a masz tu mnóstwo wsparcia od dziewczyn..pozdrawiam ..
-
Fedra lubiłam Twoją obecność, komentarze, rady, Twoje "bycie z nami" w różnych sytuacjach. Przytulam mocno i wierzę, że przydarzy Ci się jeszcze masa szczęścia, bo fantastyczna z Ciebie Dziewczyna. Myślę o Tobie i życzę jak najlepiej.
Po cichu liczę, że do nas wrócisz...Effcia28, mauysia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jesooo jakie to egoistyczne i samolubne ale ja nie chcę, żeby Fedra odchodziła z forum
Chcę, żeby odpoczęła, poukładała sobie wszystko i wróciła tu przywoływać nas do porządku, łajać za nakręcanie się i walić prosto z mostu jak coś ją wkurzy.
No i prowadzić tabelkę! Nie widzę tego forum w innej konfiguracji. -
nick nieaktualnyFedra wrote:Kochane Dziewczyny...
Pierwszy raz popłakałam się na tym forum... -
adelajda82 wrote:Blondi22 wrote:kurcze co mnie podkusilo z tym testem hehe
Blondi zrob 2 test .. najwyzej stracisz 10 zł.. no dalej zobaczysz na innym.. i porównasz.. No kobietko do wc i wstaw nam obydwa.. i nie zadręczaj sie sama i nas ..no raz dwa siku
nie nie dam sie namówic
postanowione testuje w niedziele drugi razmauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
fEDRUŚ KOCHANA rozumiem że potrzebujesz teraz odpoczynku ale wierze ż eniebawem wrócisz my tu zawsze bedziemy na Ciebie czekały z otwartymi ramionami :* pamiętaj o nas
Effcia28 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:adelajda82 wrote:Blondi22 wrote:kurcze co mnie podkusilo z tym testem hehe
Blondi zrob 2 test .. najwyzej stracisz 10 zł.. no dalej zobaczysz na innym.. i porównasz.. No kobietko do wc i wstaw nam obydwa.. i nie zadręczaj sie sama i nas ..no raz dwa siku
nie nie dam sie namówic
postanowione testuje w niedziele drugi raz
wierzysz w to co napisałaś.. dziś twój m pewnie cie nakłoni i już będzie to nieaktualne..
i tak już się nakręciłaś no i NAS .. no więc czekamy ..