X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedziela tak daleko ...

• Selena Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Beata wrote:
    ja bym nie wytrzymała i poleciała do apteki

mam jeszcze jeden test ale nie bede narazie robic

jak narazie sie boje he

Blondi co Ci szkodzi:)ja bym robila:)bedziesz spokojniejsza:)a ten drugi masz apteczny tak?:)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Dziewczyny...

przedewszystkim chce pogratulować Wosebce Kochana życzę wysokiej bety i szczęśliwej ciaży...

Nie pamiętam czy gratulowałam Ilonce więc zrobię to jeszcze raz: serdecznie gratuluje :D

Blondi mam nadzieję że Twój cień cienia się potwierdzi bo Plemniczka potrzebuje pary :)

Dziękuje Wam za wsparcie i za dobre słowa. Niestey przed chwilą dzwoniła moja ginka i nie pozostawiła mi zadnych złudzeń mam odstawić lekki i czekać na krwawienie jeśli nie przyjdzie do piatku to w piatek mam zrobić betę jeśli wzrośnie lub będzie na podobnym poziomie bede szła do szpitala...
    jak określiła "widocznie ciaża się nie rozwijała prawdłowo dlatego tak wyszło"...
    bedzie to moja druga strata pierwszą miałam 6 lat temu i jeśli to się wszystko potwierdzi to już więcej się o Dzidzię starać nie będę bo nie mam na to najmniejszej siły...
    Dlatego nie chciałam się wpisywac do tabelki...
    W najbliższym czasie nie będę się w ogóle udzielać na forum i nie wiem czy tu wrócę mam nadzieję że mnie zrozumiecie...

JESZCZE RAZ SERDECZNIE WSZYSTKIM DZIĘKUJE ZA WSPARCIE :D LIBRA WIESZ ŻE CIĘ KOCHAM SIOSTRO :*

Ilona lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś, rozumiemy, co nie oznacza, że łatwo nam na to przystać. Myśl o sobie, rób to, co dla Ciebie dobre i pamiętaj, że zawsze tu dla Ciebie będziemy.

• Selena Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana pewnie że rozumiemy.Smutno tu bedzie bez Ciebie ale wiem jak Ci teraz ciężko:(jakby co to my tu zawsze jesteśmy:)i bedziemy myśleć i czekać na Ciebie:)trzymaj sie kochaniutka moja:*

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś, myślę o Tobie przez cały czas, nie mogę zrozumieć... Szanuję Twoją decyzję, ale i tak dla nas nie znikniesz...

Effcia28 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra...tulam Cię mocno...i jak Ola pisała- uszanujemy Twoją decyzję, zrób to co dla Ciebie najlepsze. I pamiętaj, że zawsze znajdziesz w nas wsparcie.

Blondi- daj znac, czy mąż potwierdzi widoczność cienia ;) a jak nie to i tak zrób ponownie test- z rańca ;) Trzymam kciuki :)

Blondi22 lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś kochanie ja Cię rozumiem ,nawet bardzo dobrze.
    Jeśli będziesz mnie potrzebowała to wiesz gdzie mnie szukać :)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, rozumiem Twoją decyzję... Ale będziemy na Ciebie czekać;*
    Trzymaj się:*

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Blondi22 wrote:
    Beata wrote:
    ja bym nie wytrzymała i poleciała do apteki

mam jeszcze jeden test ale nie bede narazie robic

jak narazie sie boje he

Blondi co Ci szkodzi:)ja bym robila:)bedziesz spokojniejsza:)a ten drugi masz apteczny tak?:)

nie własnie taki sam ale kilkanascei dni temu robiłam i wyszła na bank jedna a teraz widac własnie cos wiecej ;)

poczekam do niedzili bo wtedy powinnam miec mniej wiecej @

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Kochane Dziewczyny...

przedewszystkim chce pogratulować Wosebce Kochana życzę wysokiej bety i szczęśliwej ciaży...

Nie pamiętam czy gratulowałam Ilonce więc zrobię to jeszcze raz: serdecznie gratuluje :D

Blondi mam nadzieję że Twój cień cienia się potwierdzi bo Plemniczka potrzebuje pary :)

Dziękuje Wam za wsparcie i za dobre słowa. Niestey przed chwilą dzwoniła moja ginka i nie pozostawiła mi zadnych złudzeń mam odstawić lekki i czekać na krwawienie jeśli nie przyjdzie do piatku to w piatek mam zrobić betę jeśli wzrośnie lub będzie na podobnym poziomie bede szła do szpitala...
    jak określiła "widocznie ciaża się nie rozwijała prawdłowo dlatego tak wyszło"...
    bedzie to moja druga strata pierwszą miałam 6 lat temu i jeśli to się wszystko potwierdzi to już więcej się o Dzidzię starać nie będę bo nie mam na to najmniejszej siły...
    W najbliższym czasie nie będę się w ogóle udzielać na forum i nie wiem czy tu wrócę mam nadzieję że mnie zrozumiecie...

JESZCZE RAZ SERDECZNIE WSZYSTKIM DZIĘKUJE ZA WSPARCIE :D LIBRA WIESZ ŻE CIĘ KOCHAM SIOSTRO :*

Fedra rozumiem cie kochan i trzymaj sie ;*

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra , znamy się krótko .. ale pamiętaj jedno .. jeśli jest nadzieja, wiara i postęp medycyny .. nie warto składać broni.. każda walka nawet ta najtrudniejsza może dać nam dużo ..jesteś silna.. tylko teraz zmagasz się z sytuacja nie łatwą.. ale nie przesadzaj dalszej przyszłość...odpocznij i wróć ... bo rozmowa pomoże, a masz tu mnóstwo wsparcia od dziewczyn..pozdrawiam ..

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze co mnie podkusilo z tym testem hehe

a.png
    a.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra lubiłam Twoją obecność, komentarze, rady, Twoje "bycie z nami" w różnych sytuacjach. Przytulam mocno i wierzę, że przydarzy Ci się jeszcze masa szczęścia, bo fantastyczna z Ciebie Dziewczyna. Myślę o Tobie i życzę jak najlepiej.
    Po cichu liczę, że do nas wrócisz...

Effcia28, mauysia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:

Blondi zrob 2 test .. najwyzej stracisz 10 zł.. no dalej zobaczysz na innym.. i porównasz.. No kobietko do wc i wstaw nam obydwa.. i nie zadręczaj sie sama i nas ..no raz dwa siku

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesooo jakie to egoistyczne i samolubne ale ja nie chcę, żeby Fedra odchodziła z forum :(

Chcę, żeby odpoczęła, poukładała sobie wszystko i wróciła tu przywoływać nas do porządku, łajać za nakręcanie się i walić prosto z mostu jak coś ją wkurzy.

No i prowadzić tabelkę! Nie widzę tego forum w innej konfiguracji.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Kochane Dziewczyny...

Pierwszy raz popłakałam się na tym forum...

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    Blondi22 wrote:

Blondi zrob 2 test .. najwyzej stracisz 10 zł.. no dalej zobaczysz na innym.. i porównasz.. No kobietko do wc i wstaw nam obydwa.. i nie zadręczaj sie sama i nas ..no raz dwa siku

nie nie dam sie namówic ;)
    postanowione testuje w niedziele drugi raz

mauysia, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fEDRUŚ KOCHANA rozumiem że potrzebujesz teraz odpoczynku ale wierze ż eniebawem wrócisz my tu zawsze bedziemy na Ciebie czekały z otwartymi ramionami :* pamiętaj o nas

Effcia28 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    adelajda82 wrote:
    Blondi22 wrote:

nie nie dam sie namówic ;)
    postanowione testuje w niedziele drugi raz

wierzysz w to co napisałaś.. dziś twój m pewnie cie nakłoni i już będzie to nieaktualne.. :)

i tak już się nakręciłaś no i NAS .. no więc czekamy ..

‹‹ 2876 2877 2878 2879 2880 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ