plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:pokażcie mi tabelkę, ile juz macie fasolin?
Spadaj - trzeba było częściej zaglądać. Zmieniły się zasady i takie Zofie jak ty muszą długo i ładnie prosić, żeby im pokazać tabelkęEffcia28, zosia-ktosia, Dodi, Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za kolejne życzenia! Dziś spływają na mnie tak szybko i z taką częstotliwością, że nie mogę się ogarnąć
Mąż obudził mnie dziś buziakiem urodzinowym, dostałam od niego bluzkę (i powiem Wam, że mi się podoba, bo rożnie z tym bywało ;P ), poszedł na budowę, a poświętować rodzinnie zamierzam wieczoremzbikowa, Beata, Ilona, Selena, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofio specjalnie for you
BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie
natusia.................6.......27lat............21.05..................kuj-pom
Ilona……………..12…..30lat………..24.05……………Niemcy
Beata……………..7……29lat………..25.05……………mazowieckie
sylwia1985.............9.....28lat...........25.05..................podkarpackie
gocha04...............6......27lat............27.05..................mazowieckie
Blondi22................1.... .23lat...........27.05..................mazowieckie
Effcia....................4……29lat...........28.05………........wielkopolskie
Kfjatus...................8......26lat............02.06..................mazowieckie
Ola_czeka.............22…32lat...........04.06..................Wielka Brytania
Muska....................5…..31lat...........05.06..................dolnośląskie
a-koczek………....10 .…32lata……..06.06……………war-maz
Aisa…………..…....9 .…28lata……..06.06……………Szwecja
Gunia....................5......30 lat..........12.06..................podlaskie
Adelajda82……….6......31 lat...........16.06.................wlkp-lubuskie
kiti.........................8......25lat…….….19.06……….….małopolskie
Kaja.......................5......32lat...........19.06……….…..pomorskie
Zbikowa…………..5……26lat...........27.06..................Wielka Brytaniazosia-ktosia, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochana
mega gratulacje dla Wosebki i Ilonki
Wszystkiego najlepszego dla Kfjatusia i Kubusia
Fedruś kochana trzymaj sie modlę się żeby stres okazał sie zupełnie niepotrzebny :*Rucia, Kfjatus, Dodi, Effcia28, Ilona, Selena lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Pierwsza wiadomość rano - o cholera znowu budzik
Druga wiadomość rano - o sms od Oli - WOSEBKA W CIĄŻY- natychmiast zapomniałam o budziku
Gratuluje serdecznie kochana!
Cieszę się że mamy kolejną parę)
Kfiatus życzę Ci żeby spełniły się wszystkie życzenia które dziś dostaniesz :*
Mayusia a teraz tu przyjdziesz i posprzątasz ten śniotok który mi zrobiłaś. wszystko ubabrane!
Karoam, czy ty sie nie zapomniałaś? a gdzie zdjęcie na dziś?
co tam jeszcze? Dzię dobry!mauysia, Kfjatus, Beata, gocha04, Ilona, Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatuszku przyjmij również ode mnie najlepsze życzenia urodzinowe!!!!100 latek i spełnienia marzeń!!!
Shagguś- usciskaj Kubusia i ucałuj od ciotki i duzo, dużo zdrówka dla Niego!!!
A co do Fedryni to powiem tak, ze pęcherzyka moze jeszcze nie być widać do 6 tygodnia, a zdarza się czasem, że i po 6 tyg. nie widać. Tak jak pisałam do Plemniczki-znajoma ok. 6 czy po 6 tyg. dopiero zobaczyła. A beta jej rosła...i była powyzej 10000 i nic nie było widać. Po prostu natura płata nam figle...ja wierzę, że wszystko będzie dobrze-Musi być dobrze!!!!Kfjatus, Dodi, Beata, plemniczka, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Dobra, znowu będę adwokatem diabła - tak jak w przypadku Dodi.
Na wstępie zaznaczam, że nie mam żadnego lekarza w rodzinie, sama nie jestem lekarzem i nawet nie oglądam serialu "Lekarze".
Czy wszystkie, które tu pomstujecie na Fedruni lekarza uważacie, że to tak bardzo źle, że zleciła betę, czy USG?
Ja jestem pod ogromnym wrażeniem faktu, że traktuje ona Fedrę tak ostrożnie. Nawet jeśli w przypadku statystycznej ciąży wszystko wyglądałoby OK, tak przypadek Fedry jest wyjątkowy i tak też powinno się go traktować. Jestem pewna, że wszystko jest OK, Wasze argumenty jak najbardziej przemawiają do rozumu i wszystkie mają zastosowanie w tym przypadku. Ale przecież wiemy jakie mogą być powikłania w przypadku ciąży pozamacicznej i ja mogę tylko przyklasnąć Pani Doktor, że chce trzymać rękę na pulsie. Wiem, że posypią się uwagi, że to niepotrzebny stres dla Fedry mówić jej o takich zagrożeniach. Ale jak inaczej - unikając tych słów- lekarka mogła ją namówić na dodatkowe badania? Stres jest wpisany w nasze życie w tych czasach, bardziej niż kiedykolwiek wcześniej i musimy się z tym pogodzić. Dzieje się tyle tragedii wynikających z zaniedbań lekarzy, że ja mam ochotę przytulić ginkę Fedry, że tak się nią troskliwie zajmuje!
ja osobiście uważam, ze lepiej chuchać... i ginka do sprawy podchodzi rzeczowo... trzeba podejśc do sprawy z optymizmem i wierzyć, że będzie dobrze!!! ale w myślach miec też na względzie, ze może byc różnie...
miejmy nadzieję, że w tym przypadku będzie happy end! stanowczo za dużo bylo tutaj straconych ciąż!zbikowa, mauysia, Dodi, Kfjatus, Ola_czeka, Beata, Effcia28, Ilona, gocha04, Blondi22, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:"jestem zazdrosna ja takiego od Ciebie nie dostałam
"
Effciu, mi ten ode mnie dla Ciebie (ze strony 2839) - czekoladowy - wydał się równie smakowity!
Przepraszam faktycznie dostałam od Ciebie torcik równie smakowity chyba byłam zbyt podniecona tyloma prezentami od Was że zapomniałamPrzepraszam Mayuś
Mówiłam Wam że czasem coś palnę bez zastanowienia i kogoś tym aby nie potrzebie uraże -
Effcia28 wrote:mauysia wrote:"jestem zazdrosna ja takiego od Ciebie nie dostałam
"
Effciu, mi ten ode mnie dla Ciebie (ze strony 2839) - czekoladowy - wydał się równie smakowity!
Przepraszam faktycznie dostałam od Ciebie torcik równie smakowity chyba byłam zbyt podniecona tyloma prezentami od Was że zapomniałamPrzepraszam Mayuś
Mówiłam Wam że czasem coś palnę bez zastanowienia i kogoś tym aby nie potrzebie uraże
Nie przejmuj się Effciu, przy taaaakim ruchu na naszym wątku to nieuniknioneEffcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie zapominajmy, ze dzisiaj urodziny ma także mały Kubuś
Więc takie życzenia dla Kubusia
Świeczki się na torcie mienią,
obok wiśnie się czerwienią,
cudnie pachnie czekolada,
skrzy się w szklankach lemoniada,
baloniki wiszą w górze,
klaun oklasków zbiera burzę,
a to wszystko z tej przyczyny,
że masz dzisiaj urodziny!
Dodi, Kfjatus, Effcia28, mauysia, Ilona, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość