plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:
choć ten od Muzi z tymi owocami był równie bombowyKfjatus lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Seleno Wosebko, serdeczne gratulacje!!
Kfjatuszku, 100 lat, zdrowia, szczęścia i radości oraz spełnienia najskrytszych marzeń a szczególnie tego jednego o którym wszystkie wiemy
Sgaggunia, samych dobrych wieści od lekarzy Kubulkowych i wszystkiego najlepszego i uściski dla Młodego!!!Kfjatus, mauysia, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dobra, znowu będę adwokatem diabła - tak jak w przypadku Dodi.
Na wstępie zaznaczam, że nie mam żadnego lekarza w rodzinie, sama nie jestem lekarzem i nawet nie oglądam serialu "Lekarze".
Czy wszystkie, które tu pomstujecie na Fedruni lekarza uważacie, że to tak bardzo źle, że zleciła betę, czy USG?
Ja jestem pod ogromnym wrażeniem faktu, że traktuje ona Fedrę tak ostrożnie. Nawet jeśli w przypadku statystycznej ciąży wszystko wyglądałoby OK, tak przypadek Fedry jest wyjątkowy i tak też powinno się go traktować. Jestem pewna, że wszystko jest OK, Wasze argumenty jak najbardziej przemawiają do rozumu i wszystkie mają zastosowanie w tym przypadku. Ale przecież wiemy jakie mogą być powikłania w przypadku ciąży pozamacicznej i ja mogę tylko przyklasnąć Pani Doktor, że chce trzymać rękę na pulsie. Wiem, że posypią się uwagi, że to niepotrzebny stres dla Fedry mówić jej o takich zagrożeniach. Ale jak inaczej - unikając tych słów- lekarka mogła ją namówić na dodatkowe badania? Stres jest wpisany w nasze życie w tych czasach, bardziej niż kiedykolwiek wcześniej i musimy się z tym pogodzić. Dzieje się tyle tragedii wynikających z zaniedbań lekarzy, że ja mam ochotę przytulić ginkę Fedry, że tak się nią troskliwie zajmuje! -
Dzień dobry dziewczynki moje kochane
Grzechem byłoby tu nie wejść i oficjalnie nie pogratulować!
Tak więc Ilonko i Selenko bardzo, ale to bardzo się cieszę z Waszych pozytywnych testów oraz gratuluję serdecznie. Życzę Wam żeby teraz było wszystko w porządku i ciąże rozwiajały się tak jak powinny :*
Shagguś, Rucia - brzuszki macie cudowne
Miałam pisać do Fedry i Plemnisi, ale wykasowałam to co napisałam.
Trzymam kciuki, musi być dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lekarze czasami szybko informują nas o czymś czego nie chcemy słyszeć i jeszcze częściej się myląJa wierzę w to, że jest jeszcze wcześnie i za kilka dni wszystko się wyjaśni a Ty Kochana ochłoniesz :*
Shagga wszystkiego najlepszego dla Kubusia z okazji urodzin :*
Kfjatus - sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam!!!! Najlepszego Kochana, zdrówka, szczęście i spełnienia największego Twego marzenia :*
Witajcie Rucia, Mauysia, Olka, Effcia, Plemniczka, Gocha, Gunia, Jeju, Żbikowa, Ilona, Selena, Shagga, mala, Fedra, Libra (jeśli tu zerkasz). Pewnie zapomniałam o nie jednej z Was, ale z góry przepraszam jeśli tak się stało
odezwałam się, mimo to, że nie boję się, że Ktoś wyrzuci mnie z tabelki, bo mnie tam nie ma
Miłego dnia Wam życzę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 07:13
zosia-ktosia, Kfjatus, Rucia, plemniczka, Ilona, zbikowa, gocha04, Blondi22, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie "stare" i "nowe" kobietki.
WOSEBKO GRATULUJĘ TOBIE CHYBA NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE. tyle wątpliwości, smutku, łez.. i co? każda z nas mówiła że i ciebie ciąża nie ominie:)
widze że wysyp fasolinek:) super.
Ja się nie staram, jak pytała jedna z Was. Dzięki Mauyś za poinformowanie koleżanki że ja to tyska i zmieniłam obiekt starań, tak mi sie to podobało:)Dodi, she, Effcia28, Kfjatus, Rucia, plemniczka, Ola_czeka, Ilona, mauysia, gocha04, Sandraa, Selena, Blondi22, gadgeta, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Witam się Z Wami Dziewczynki!
Fedra tulę mocno i liczę na to, że jest za wcześnie i lada dzień pęcherzyk się pojawi.
Selenko ogromne gratulacje i przede wszystkim zdrówka dla Ciebie i Maleństwa
Ruciu córka dorasta - musisz się z tym pogodzićDobrze, że niedługo na świat przyjdzie Maluch i będziesz mogła tulić, pieścić i całować
I tak do końca życia w momencie pierwszej zielonej szkoły najmłodszego dziecka Rucia będzie zachodzić w kolejną ciążęKfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofio witaj w naszych skromnych progach
Olu - to już druga zielona szkoła mojej córkiJa wiem, ze jak miałam 6 lat to powiedziałam sobie, że będę dorosła to dorobie się trzech córek, ale może na dwóch się zatrzymam
Cześć Dodi miło cię widzieć kochana
Muzi dzień dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 07:19
Effcia28, zosia-ktosia, mauysia, Dodi, Beata, Selena, aisa lubią tę wiadomość