plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Myślę że Fredzia w kwesti przekręcania nicków też się może wypowiedzieć
biję się w pierś, przepraszam, ale nie każcie mi wracać do szkoły!
Dobra, jak pójdziesz za mnie siku.
OLKA! NATYCHMIAST MASZ IŚĆ. (mój słaby punkt, pamiętasz?! wszystkie pamiętają?)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 12:21
Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Myślę że Fredzia w kwesti przekręcania nicków też się może wypowiedzieć
OLKA! NATYCHMIAST. (mój słaby punkt, pamiętasz?! wszystkie pamiętają?)
wytrzymałam 5 godzin, wytrzymam i 10. -
Wróciłam z pracy
i spać mi się chcę jak nie wiem! Ale doczytałam wieści od Fedry iż aż mi ciśnienie z tego podniecenia skoczyło
Baaaaardzo się cieszę, że wyniki wzrastają! Oby tak dalej! Widać, że bąbelek się nie poddaje- tak jak i mamusia! Trzymam kciukasy za Was :*
Ola_czeka, mauysia, zbikowa, Ilona, aisa, aga83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJezu, wróciłam z zakupów (wydałam 2 stówy!!!!! ZABRAĆ MI KARTĘ!!! "plastikowymi" pieniędzmi tak lekko się płaci
) Że nie wspomnę,że nie powinnam dźwigać a musiałam te 4 piętra w górę wejść z tobołami
Dobrze,że na zakupach byłam wózkiem,to nie niosłam zakupów, a potem gdy ja poszłam na górę zanieść to wszystko Młody stał i pilnował wózka,bo jeszcze szliśmy pod blok na huśtawki
Zjedliśmy rosołek (reszta z poniedziałku) spakowaliśmy się i czekamy na Starego i możemy jechać do Babci
Gorzej,że już pogoda się psuje,ale tego niestety się spodziewałam, wszystkie prognozy jakie oglądałam tak mówiły
Teraz zobaczę co naskrobałyściezbikowa, Ilona, Blondi22, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Och-o, kadra kierownicza też czyta onet (między jednym a drugim gryzem bułki kierownik mówi: "Hipnoporód? Co to jest?!")
albo twoje posty na forum.
(nadal foch) (tak wiem co to znaczy, u mnie znaczy inaczej)Ola_czeka, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Jezu, wróciłam z zakupów (wydałam 2 stówy!!!!! ZABRAĆ MI KARTĘ!!! "plastikowymi" pieniędzmi tak lekko się płaci
) Że nie wspomnę,że nie powinnam dźwigać a musiałam te 4 piętra w górę wejść z tobołami
Dobrze,że na zakupach byłam wózkiem,to nie niosłam zakupów, a potem gdy ja poszłam na górę zanieść to wszystko Młody stał i pilnował wózka,bo jeszcze szliśmy pod blok na huśtawki
Zjedliśmy rosołek (reszta z poniedziałku) spakowaliśmy się i czekamy na Starego i możemy jechać do Babci
Gorzej,że już pogoda się psuje,ale tego niestety się spodziewałam, wszystkie prognozy jakie oglądałam tak mówiły
Teraz zobaczę co naskrobałyście
TEŻ CHCĘ WOLNE!!!!!!!!!!!!!!
Ej a wiesz, że tutaj na Wyspach jeszcze gorzej z tym płaceniem? Bo tu nie podajesz nawet Pani Kasjerce karty, sama wkładasz ją to terminala, wstukujesz PIN, sama wyciągasz i w ogóle nie masz wrażenia, że komukolwiek cokolwiek dałaśShagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:Och-o, kadra kierownicza też czyta onet (między jednym a drugim gryzem bułki kierownik mówi: "Hipnoporód? Co to jest?!")
albo twoje posty na forum.
(nadal foch) (tak wiem co to znaczy, u mnie znaczy inaczej)
No dooooooooooobra, idęęęęęęęęęęęę. -
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Och-o, kadra kierownicza też czyta onet (między jednym a drugim gryzem bułki kierownik mówi: "Hipnoporód? Co to jest?!")
A skąd ta konkluzja?
No bo to w onecie było.
Chyba, że to Żbik ma rację i zaraz poleci moja głowa. -
nick nieaktualnyFedra wrote:Hej
ja tylko na chwile odebrałam wyniki
beta 1423
progesteron 21 - czyli podniósł się w stosunku do czwartkowego gdzie było 11...
teraz czekam do piątku do tel od gina kiedy następna wizyta...
trzymajcie się ciepło :*
MUSI BYĆ DOBRZE!!!! -
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Myślę że Fredzia w kwesti przekręcania nicków też się może wypowiedzieć
OLKA! NATYCHMIAST MASZ IŚĆ. (mój słaby punkt, pamiętasz?! wszystkie pamiętają?)
O raaaajuuuuu! Kolejny słaby punkt?! Dużo ich tam jeszcze chowasz w zanadrzu?
(póki co mam w pamięci zupę na "Pe" tj. z likopenami ;P)Ilona, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...