plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Myślę że Fredzia w kwesti przekręcania nicków też się może wypowiedzieć

biję się w pierś, przepraszam, ale nie każcie mi wracać do szkoły!
Dobra, jak pójdziesz za mnie siku.
OLKA! NATYCHMIAST MASZ IŚĆ. (mój słaby punkt, pamiętasz?! wszystkie pamiętają?)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 12:21
Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Myślę że Fredzia w kwesti przekręcania nicków też się może wypowiedzieć

OLKA! NATYCHMIAST. (mój słaby punkt, pamiętasz?! wszystkie pamiętają?)
wytrzymałam 5 godzin, wytrzymam i 10. -
Wróciłam z pracy
i spać mi się chcę jak nie wiem! Ale doczytałam wieści od Fedry iż aż mi ciśnienie z tego podniecenia skoczyło
Baaaaardzo się cieszę, że wyniki wzrastają! Oby tak dalej! Widać, że bąbelek się nie poddaje- tak jak i mamusia! Trzymam kciukasy za Was :*
Ola_czeka, mauysia, zbikowa, Ilona, aisa, aga83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJezu, wróciłam z zakupów (wydałam 2 stówy!!!!! ZABRAĆ MI KARTĘ!!! "plastikowymi" pieniędzmi tak lekko się płaci
) Że nie wspomnę,że nie powinnam dźwigać a musiałam te 4 piętra w górę wejść z tobołami
Dobrze,że na zakupach byłam wózkiem,to nie niosłam zakupów, a potem gdy ja poszłam na górę zanieść to wszystko Młody stał i pilnował wózka,bo jeszcze szliśmy pod blok na huśtawki 
Zjedliśmy rosołek (reszta z poniedziałku
) spakowaliśmy się i czekamy na Starego i możemy jechać do Babci 
Gorzej,że już pogoda się psuje,ale tego niestety się spodziewałam, wszystkie prognozy jakie oglądałam tak mówiły
Teraz zobaczę co naskrobałyście
zbikowa, Ilona, Blondi22, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Och-o, kadra kierownicza też czyta onet (między jednym a drugim gryzem bułki kierownik mówi: "Hipnoporód? Co to jest?!")
albo twoje posty na forum.
(nadal foch) (tak wiem co to znaczy, u mnie znaczy inaczej)
Ola_czeka, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Jezu, wróciłam z zakupów (wydałam 2 stówy!!!!! ZABRAĆ MI KARTĘ!!! "plastikowymi" pieniędzmi tak lekko się płaci
) Że nie wspomnę,że nie powinnam dźwigać a musiałam te 4 piętra w górę wejść z tobołami
Dobrze,że na zakupach byłam wózkiem,to nie niosłam zakupów, a potem gdy ja poszłam na górę zanieść to wszystko Młody stał i pilnował wózka,bo jeszcze szliśmy pod blok na huśtawki 
Zjedliśmy rosołek (reszta z poniedziałku
) spakowaliśmy się i czekamy na Starego i możemy jechać do Babci 
Gorzej,że już pogoda się psuje,ale tego niestety się spodziewałam, wszystkie prognozy jakie oglądałam tak mówiły
Teraz zobaczę co naskrobałyście
TEŻ CHCĘ WOLNE!!!!!!!!!!!!!!
Ej a wiesz, że tutaj na Wyspach jeszcze gorzej z tym płaceniem? Bo tu nie podajesz nawet Pani Kasjerce karty, sama wkładasz ją to terminala, wstukujesz PIN, sama wyciągasz i w ogóle nie masz wrażenia, że komukolwiek cokolwiek dałaś
Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:Och-o, kadra kierownicza też czyta onet (między jednym a drugim gryzem bułki kierownik mówi: "Hipnoporód? Co to jest?!")
albo twoje posty na forum.
(nadal foch) (tak wiem co to znaczy, u mnie znaczy inaczej)
No dooooooooooobra, idęęęęęęęęęęęę. -
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Och-o, kadra kierownicza też czyta onet (między jednym a drugim gryzem bułki kierownik mówi: "Hipnoporód? Co to jest?!")
A skąd ta konkluzja?
No bo to w onecie było.
Chyba, że to Żbik ma rację i zaraz poleci moja głowa. -
nick nieaktualnyFedra wrote:Hej
ja tylko na chwile odebrałam wyniki
beta 1423
progesteron 21 - czyli podniósł się w stosunku do czwartkowego gdzie było 11...
teraz czekam do piątku do tel od gina kiedy następna wizyta...
trzymajcie się ciepło :*
MUSI BYĆ DOBRZE!!!! -
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Myślę że Fredzia w kwesti przekręcania nicków też się może wypowiedzieć

OLKA! NATYCHMIAST MASZ IŚĆ. (mój słaby punkt, pamiętasz?! wszystkie pamiętają?)
O raaaajuuuuu! Kolejny słaby punkt?! Dużo ich tam jeszcze chowasz w zanadrzu?
(póki co mam w pamięci zupę na "Pe" tj. z likopenami ;P)
Ilona, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH