X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrus kochana super wyniki bety :) będzie dobrze <3

jeju, aisa lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Kopciuszku a czemu tyle czasu czeka się na przeciwciała różyczki? Ja miałam wyniki następnego dnia o.O

a żebym to ja Kochana wiedziała czemu to byłoby dobrze...ale nie wiem. Pewnie dlatego, ze aż do Krakowa to idzie!!!Taki kawał drogi-nie pojmuję!!!Przecież Warszawa, Łódź-pod która należymy też blisko a tu Kraków?!!!Wiem,że wszystkie wycinki-guzków i tym podobnych rzeczy wysyłają do Krakowa, ale krew na różyczkę?!!Kosmos...

jeju lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to teraz badanie na rozyczke jest obowiazkowe i HIV ?

jeju lubi tę wiadomość

a.png
    a.png

Wysłany: 29 maja 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HIV tak, a różyczka-Pani dr mnie spytała czy przechodziłam. Powiedzialam,ze tak w szkole podstawowej i ospę i różyczkę i świnke, To spytała mnie czy chcę sprawdzić czy napewno chorowałam? Powiedziałam,że mozemy zrobić-bo w pierwszej ciąży tego nie robiłam. A w domu jest małe przedszkole-3 dzieci siostry i 1 moje. W tym 2 chodzą do szkoły. Więc lepiej wiedzieć na czym się stoi i nie obawiać się w razie awarii o dzidziusia. No i toxoplazmoze- IgE i IgM też robię (w pierwszej też robiłam) - obydwa po 30 zl. Makabra. Ale Ty blondi chyba na NFZ chodzisz to płacić nie będziesz za badania, a moze być tak,ze lekarz Ci nawet ich nie zleci.
    Bo ja na pierwszej wizycie byłam u innego i dał mi skierowanie tylko na mocz, morfologię ogólną, toxoplazmozę i glukozę na czczo. A moja ginka pojechała z grubej rury!!!!

jeju lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png

Wysłany: 29 maja 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam bo zaraz mężuś wróci z Wa-wy bo już jest blisko-jakies 20 km.

Blondi22, jeju lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    HIV tak, a różyczka-Pani dr mnie spytała czy przechodziłam. Powiedzialam,ze tak w szkole podstawowej i ospę i różyczkę i świnke, To spytała mnie czy chcę sprawdzić czy napewno chorowałam? Powiedziałam,że mozemy zrobić-bo w pierwszej ciąży tego nie robiłam. A w domu jest małe przedszkole-3 dzieci siostry i 1 moje. W tym 2 chodzą do szkoły. Więc lepiej wiedzieć na czym się stoi i nie obawiać się w razie awarii o dzidziusia. No i toxoplazmoze- IgE i IgM też robię (w pierwszej też robiłam) - obydwa po 30 zl. Makabra. Ale Ty blondi chyba na NFZ chodzisz to płacić nie będziesz za badania, a moze być tak,ze lekarz Ci nawet ich nie zleci.
    Bo ja na pierwszej wizycie byłam u innego i dał mi skierowanie tylko na mocz, morfologię ogólną, toxoplazmozę i glukozę na czczo. A moja ginka pojechała z grubej rury!!!!

w pierwszej ciazy tez płaciłam bo prywatnie chodziłam i tez spore sumy niektorych badań były . Tak zgadza sie teraz na NFZ

jeju lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małysz, przyznaj się - rozważałaś?

http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/kate-middleton-zastanawia-sie-nad-hipnoporodem/6sdwn

• didi Koleżanka

Wysłany: 29 maja 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mam pytanie o czym może świadczyć wynik bety 3,9?lekarz mi powiedział że tak jakby doszlo do zaplodnienia ale zarodek sie nie zagniezdzil? czy to możliwe>?pomóżcie bo nie wiem juz co mam o tym myślec

• mauysia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/kate-middleton-zastanawia-sie-nad-hipnoporodem/6sdwn

pfffhahahahahaha :D

hipnoporód to jedna sprawa. Ciekawy byłby tez hipoporód, na koniu. Albo na hipopotamie :)

Ilona lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi wrote:
    Hej dziewczyny mam pytanie o czym może świadczyć wynik bety 3,9?lekarz mi powiedział że tak jakby doszlo do zaplodnienia ale zarodek sie nie zagniezdzil? czy to możliwe>?pomóżcie bo nie wiem juz co mam o tym myślec

Didi, a który masz dzień po owulacji?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • didi Koleżanka

Wysłany: 29 maja 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robilam bete juz jakis czas temu skierował mnie na nią lekarz ponieważ juz 2 tyg spóznial mi sie okres i wyszedł wlasnie taki wynik pozniej dostalam okresu 9 maja i byłam w poniedzialek u lekarza i tak własnie mi powiedział ze doszlo do zalpodnienia ale nie do zagniezdzenia troche tego nie rozumiem? bo przecierz miesiaczki potem dostalam normalnie teraz powinnam miec miesiaczke kolejna 7 czerwca

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra super, że dajesz nam znać, co się dzieje. Ciesze się bardzo z tej wysokiej bety :) 3maj się Kochana!!!

aisa lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:

pfffhahahahahaha :D

hipnoporód to jedna sprawa. Ciekawy byłby tez hipoporód, na koniu. Albo na hipopotamie :)

Spróbuj na hipciu Mauysiu, a jak będzie rewelacyjnie to pójdziemy w Twoje ślady :D

mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przegapilam o co cho z Małyszem.
    smuteczek.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Przegapilam o co cho z Małyszem.
    smuteczek.

Fsęsie? a z czym Ci się kojarzy jak dziewczęta mówią do niej Mauyś?

Chyba że pytasz o hipnoterapię - wtedy:

1. Kursorem zaznaczasz link z mego postu
    2. Kopiujesz go
    3. Otwierasz nową stronę przeglądarki
    4. Wklejasz link, klikasz enter
    5. Czytasz artykuł i mówisz "aaaaaaaaaaaaaaa o to chodzi."

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z hipnoterapią dałam sobie radę, sękju.

a ja w ogóle myślałam że Mauysia czyja się jak Majusia.
    (ciekae czy ją policzki pieką i zaraz przybiegnie sprawdzić to tu się wyprawia i kto ją obgaduje ;P )

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

(ciekae czy ją policzki pieką i zaraz przybiegnie sprawdzić to tu się wyprawia i kto ją obgaduje ;P )

No to jak Ty tak myślałaś, to ja już Ci nie pomogę, serio. Do szkoły, inoros!

zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

NO WIADOMO ŻE PRZYBIEGNĘ!

Mojego nicka teoretycznie czyta sie "małysia", ale że kiedyś chciałam se zrobić maila z takim czyms przed @, musiałam napisać przez "u", żeby prawidłowo się czytało ;)

A w praktyce, małysia, majusia, kij z tym. Wiadomo o kogo chodzi.
    Wiesz, o czym ja mówię, "zbzikowana" :)

zbikowa, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    zbikowa wrote:

No to jak Ty tak myślałaś, to ja już Ci nie pomogę, serio. Do szkoły, inoros!

Ile można powtarzać, że Mauysia, to Marysia z wadą wymowy?

Ilekroć cytuję swoje posty, czuję się nieco narcystycznie, TTM?

(Też Tak Macie? Czy nie cytujecie własnych postów?)

zbikowa, mauysia, Shagga_80, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że Fredzia w kwesti przekręcania nicków też się może wypowiedzieć ;)
    biję się w pierś, przepraszam, ale nie każcie mi wracać do szkoły!

Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 2984 2985 2986 2987 2988 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ