plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Kopciuszku a czemu tyle czasu czeka się na przeciwciała różyczki? Ja miałam wyniki następnego dnia
a żebym to ja Kochana wiedziała czemu to byłoby dobrze...ale nie wiem. Pewnie dlatego, ze aż do Krakowa to idzie!!!Taki kawał drogi-nie pojmuję!!!Przecież Warszawa, Łódź-pod która należymy też blisko a tu Kraków?!!!Wiem,że wszystkie wycinki-guzków i tym podobnych rzeczy wysyłają do Krakowa, ale krew na różyczkę?!!Kosmos...jeju lubi tę wiadomość
-
HIV tak, a różyczka-Pani dr mnie spytała czy przechodziłam. Powiedzialam,ze tak w szkole podstawowej i ospę i różyczkę i świnke, To spytała mnie czy chcę sprawdzić czy napewno chorowałam? Powiedziałam,że mozemy zrobić-bo w pierwszej ciąży tego nie robiłam. A w domu jest małe przedszkole-3 dzieci siostry i 1 moje. W tym 2 chodzą do szkoły. Więc lepiej wiedzieć na czym się stoi i nie obawiać się w razie awarii o dzidziusia. No i toxoplazmoze- IgE i IgM też robię (w pierwszej też robiłam) - obydwa po 30 zl. Makabra. Ale Ty blondi chyba na NFZ chodzisz to płacić nie będziesz za badania, a moze być tak,ze lekarz Ci nawet ich nie zleci.
Bo ja na pierwszej wizycie byłam u innego i dał mi skierowanie tylko na mocz, morfologię ogólną, toxoplazmozę i glukozę na czczo. A moja ginka pojechała z grubej rury!!!!jeju lubi tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:HIV tak, a różyczka-Pani dr mnie spytała czy przechodziłam. Powiedzialam,ze tak w szkole podstawowej i ospę i różyczkę i świnke, To spytała mnie czy chcę sprawdzić czy napewno chorowałam? Powiedziałam,że mozemy zrobić-bo w pierwszej ciąży tego nie robiłam. A w domu jest małe przedszkole-3 dzieci siostry i 1 moje. W tym 2 chodzą do szkoły. Więc lepiej wiedzieć na czym się stoi i nie obawiać się w razie awarii o dzidziusia. No i toxoplazmoze- IgE i IgM też robię (w pierwszej też robiłam) - obydwa po 30 zl. Makabra. Ale Ty blondi chyba na NFZ chodzisz to płacić nie będziesz za badania, a moze być tak,ze lekarz Ci nawet ich nie zleci.
Bo ja na pierwszej wizycie byłam u innego i dał mi skierowanie tylko na mocz, morfologię ogólną, toxoplazmozę i glukozę na czczo. A moja ginka pojechała z grubej rury!!!!
w pierwszej ciazy tez płaciłam bo prywatnie chodziłam i tez spore sumy niektorych badań były . Tak zgadza sie teraz na NFZjeju lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Małysz, przyznaj się - rozważałaś?
http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/kate-middleton-zastanawia-sie-nad-hipnoporodem/6sdwn
pfffhahahahahaha
hipnoporód to jedna sprawa. Ciekawy byłby tez hipoporód, na koniu. Albo na hipopotamieIlona lubi tę wiadomość
-
didi wrote:Hej dziewczyny mam pytanie o czym może świadczyć wynik bety 3,9?lekarz mi powiedział że tak jakby doszlo do zaplodnienia ale zarodek sie nie zagniezdzil? czy to możliwe>?pomóżcie bo nie wiem juz co mam o tym myślec
Didi, a który masz dzień po owulacji? -
Robilam bete juz jakis czas temu skierował mnie na nią lekarz ponieważ juz 2 tyg spóznial mi sie okres i wyszedł wlasnie taki wynik pozniej dostalam okresu 9 maja i byłam w poniedzialek u lekarza i tak własnie mi powiedział ze doszlo do zalpodnienia ale nie do zagniezdzenia troche tego nie rozumiem? bo przecierz miesiaczki potem dostalam normalnie teraz powinnam miec miesiaczke kolejna 7 czerwca
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Małysz, przyznaj się - rozważałaś?
http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/kate-middleton-zastanawia-sie-nad-hipnoporodem/6sdwn
pfffhahahahahaha
hipnoporód to jedna sprawa. Ciekawy byłby tez hipoporód, na koniu. Albo na hipopotamie
Spróbuj na hipciu Mauysiu, a jak będzie rewelacyjnie to pójdziemy w Twoje śladymauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Przegapilam o co cho z Małyszem.
smuteczek.
Fsęsie? a z czym Ci się kojarzy jak dziewczęta mówią do niej Mauyś?
Chyba że pytasz o hipnoterapię - wtedy:
1. Kursorem zaznaczasz link z mego postu
2. Kopiujesz go
3. Otwierasz nową stronę przeglądarki
4. Wklejasz link, klikasz enter
5. Czytasz artykuł i mówisz "aaaaaaaaaaaaaaa o to chodzi."Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:z hipnoterapią dałam sobie radę, sękju.
a ja w ogóle myślałam że Mauysia czyja się jak Majusia.
(ciekae czy ją policzki pieką i zaraz przybiegnie sprawdzić to tu się wyprawia i kto ją obgaduje ;P )
No to jak Ty tak myślałaś, to ja już Ci nie pomogę, serio. Do szkoły, inoros!zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:z hipnoterapią dałam sobie radę, sękju.
(ciekae czy ją policzki pieką i zaraz przybiegnie sprawdzić to tu się wyprawia i kto ją obgaduje ;P )
NO WIADOMO ŻE PRZYBIEGNĘ!
Mojego nicka teoretycznie czyta sie "małysia", ale że kiedyś chciałam se zrobić maila z takim czyms przed @, musiałam napisać przez "u", żeby prawidłowo się czytało
A w praktyce, małysia, majusia, kij z tym. Wiadomo o kogo chodzi.
Wiesz, o czym ja mówię, "zbzikowana"zbikowa, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:z hipnoterapią dałam sobie radę, sękju.
No to jak Ty tak myślałaś, to ja już Ci nie pomogę, serio. Do szkoły, inoros!
Ile można powtarzać, że Mauysia, to Marysia z wadą wymowy?
Ilekroć cytuję swoje posty, czuję się nieco narcystycznie, TTM?
(Też Tak Macie? Czy nie cytujecie własnych postów?)zbikowa, mauysia, Shagga_80, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość