plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze dziewczęta właśnie oglądam program bez recepty i było tam o siniakach. Az się wystraszyłam bo jak bardzo czeto i przy niewielkich urazach występują siniaki może to nys spowodowane jakąś choroba. A ja tak mam
Wystarczy że się lekko uderzę a już za chwile wychodzi mi siniak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 08:43
jeju lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mala29_ wrote:kurcze dziewczęta właśnie oglądam program bez recepty i było tam o siniakach. Az się wystraszyłam bo jak bardzo czeto i przy niewielkich urazach występują siniaki może to nys spowodowane jakąś choroba. A ja tak mam
Mała, moja rada: nie oglądaj takich programówBo będziesz jak żyrafa Melman z Madagaskaru
zbikowa, Kfjatus, karoam, jeju, Ilona, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
hej tak sie zastanawiam ile powinno byc monitoringow ? bylam 2 razy w 8 dniu cyklu i 12 dr stwierdzil ze owu bedzie za 4 dni mam przyjsc jak się nie uda za mc w 13 dc mowil ze teraz badanie nasienia a jak wyjdzie ok to drożnośc jajowodów. Co myslicie?
jeju lubi tę wiadomość
-
za bardzo to się nie znam ale chyba coś tam ma jakiś w pływ. Jak miał takie zapalenia to tym bardziej powinien jak najszybciej zbadać. Przecież jak chce mieć dziecko to jeśli wyniki będą złe to może je poprawić a tak to nie będzie wiedział i będzie po omacku robił i ciągle się łudził.
Ola_czeka, jeju, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
gosiu ja mialam 3 monitoringi w cyklu. a co do m to u niego to tylko jedno badanie i wszystko jasne, a my kobitki musimy ich zrobic wiele aby sie czegokolwiek dowiedziec. postaraj sie namowic m na badanie
jeju, aisa lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:kurcze dziewczęta właśnie oglądam program bez recepty i było tam o siniakach. Az się wystraszyłam bo jak bardzo czeto i przy niewielkich urazach występują siniaki może to nys spowodowane jakąś choroba. A ja tak mam
tez tak mamjeju lubi tę wiadomość
-
Hej
ja tylko na chwile odebrałam wyniki
beta 1423
progesteron 21 - czyli podniósł się w stosunku do czwartkowego gdzie było 11...
teraz czekam do piątku do tel od gina kiedy następna wizyta...
trzymajcie się ciepło :*Ola_czeka, mala29_, zbikowa, Gunia, aga83, aga83, mauysia, Selena, Rucia, Kaja, kopciuszek126, Blondi22, Amicizia, Kleopatra, Kfjatus, Anka-Skakanka, karoam, jeju, Ilona, Shagga_80, a-koczek, Sandraa, gocha04, aisa, sylwia1985, anilorak, she, gadgeta lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mala29_ wrote:za bardzo to się nie znam ale chyba coś tam ma jakiś w pływ. Jak miał takie zapalenia to tym bardziej powinien jak najszybciej zbadać. Przecież jak chce mieć dziecko to jeśli wyniki będą złe to może je poprawić a tak to nie będzie wiedział i będzie po omacku robił i ciągle się łudził.
Już w bravo girl Mauysia wyczytała, że jak po omacku to ciąży nie będziejeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyteż byłam w tym miesiącu na monitoringu 2 razy w 10 i 15 dniu cyklu i mój gin powiedział że owu występuje u mnie ale jak się nie uda w tym miesiącu mam się nie łamać i żadnych badań nie robić ponieważ u nas wszystko ok bo już raz udało mi się zajść w ciąże w grudniu wiec teraz trzeba cierpliwości
jeju lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:Hej
ja tylko na chwile odebrałam wyniki
beta 1423
progesteron 21 - czyli podniósł się w stosunku do czwartkowego gdzie było 11...
teraz czekam do piątku do tel od gina kiedy następna wizyta...
trzymajcie się ciepło :*
1423 ???????????????????????????????????????????????
No kurde niech mówią te co się znają, bo ja z krzesła spadłam!!!!!!!!!!!!!!1zbikowa, jeju, Ilona, aisa lubią tę wiadomość