plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:mala29_ wrote:to byś musiała je 24 na dobę obserwować
A ciekawe,czy w nocy da się obserwować?
shagga matka śpi i ogrzewa ,a tat bocian stał na jednej nodze jak widziałam o 1 w nocy ostatniowarte miał chyba
Shagga_80, jeju lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:uwaga będzie o traktat o lajkach. (co wrażliwsze mogą pominąć tego posta, a reszta pewnie przyśnie)
jak na stronie jest duży ruch, i serwer nie obsługuje wszystkich zapytań (czyli tego co tam klikacie) to zbiera wszystko a potem wypluwa całość, zamiast pojedyńczo wysyłać odpowiedzi na każde zapytanie. normalnie po jednym kliknięciu w "lubie to" kolejne są blokowane, ale jak serwer ma zapiernicz (tak jak było to w przypadku 3000 strony) to własnie tak sie dzieje.
Ale jeśli chodzi o potrójne lajki Blondi to nie ogarniam. musi czary
Loser.zbikowa, jeju lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:uwaga będzie o traktat o lajkach. (co wrażliwsze mogą pominąć tego posta, a reszta pewnie przyśnie)
jak na stronie jest duży ruch, i serwer nie obsługuje wszystkich zapytań (czyli tego co tam klikacie) to zbiera wszystko a potem wypluwa całość, zamiast pojedyńczo wysyłać odpowiedzi na każde zapytanie. normalnie po jednym kliknięciu w "lubie to" kolejne są blokowane, ale jak serwer ma zapiernicz (tak jak było to w przypadku 3000 strony) to własnie tak sie dzieje.
Też bym to napisała, ale mi się nie chciało...jeju lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:uwaga będzie o traktat o lajkach. (co wrażliwsze mogą pominąć tego posta, a reszta pewnie przyśnie)
Też bym to napisała, ale mi się nie chciało...
ale za cholere nie znam sie na robieniu dzieci.Gunia, jeju, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:mała dawaj do mnie ja mam gniazdo boćków za rogiem zrobiły sobie gniazdo na kominie piekarni obok mojego domu i jak klekocą to taka piekna muzyka ,że hohoh i już małe mają aż 3 boćki !!! patrzeć możesz codziennie ...
Masz piekarnie za oknem?! To musi cyc zabójcza pobudka z takim zapachem...jeju lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:WIEDZIAŁAM ŻE TO MÓJ ZIOM PEJA!
Wiem, wiem, nieraz w bramie z nim rymowałaś, że trudno wyżyć z zasiłku.
No słuchaj, większość jego teledysków jest kręconych na moim osiedlu
I to on mi uświadomił, że za moje życie kur@#skie mogę mieć do siebie pretensje.
Pamiętam poruszenie w Fundacji jak okazało się, że Peja kręci teledysk na podwórku na Staszica - wszyscy przy oknach, choć nikt nigdy nie słuchał jego muzyki
W jakiej Fundacji?jeju lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:uwaga będzie o traktat o lajkach. (co wrażliwsze mogą pominąć tego posta, a reszta pewnie przyśnie)
ale za cholere nie znam sie na robieniu dzieci.
Czego nie wiesz? Ja Cię nauczę.Gunia, Kfjatus, jeju, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:WIEDZIAŁAM ŻE TO MÓJ ZIOM PEJA!
Wiem, wiem, nieraz w bramie z nim rymowałaś, że trudno wyżyć z zasiłku.
No słuchaj, większość jego teledysków jest kręconych na moim osiedlu
I to on mi uświadomił, że za moje życie kur@#skie mogę mieć do siebie pretensje.
Pamiętam poruszenie w Fundacji jak okazało się, że Peja kręci teledysk na podwórku na Staszica - wszyscy przy oknach, choć nikt nigdy nie słuchał jego muzyki
W jakiej Fundacji?
Mówiłam Ci, że pracowałam w Fundacji. Priv.jeju lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:uwaga będzie o traktat o lajkach. (co wrażliwsze mogą pominąć tego posta, a reszta pewnie przyśnie)
Czego nie wiesz? Ja Cię nauczę.
jak je zrobić SKUTECZNIE?jeju, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:uwaga będzie o traktat o lajkach. (co wrażliwsze mogą pominąć tego posta, a reszta pewnie przyśnie)
Czego nie wiesz? Ja Cię nauczę.
jak je zrobić SKUTECZNIE?
Umiem do momentu "Kiedy mamusia i tatuś się mocno kochają"zbikowa, Kfjatus, jeju, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Kaja wrote:mała dawaj do mnie ja mam gniazdo boćków za rogiem zrobiły sobie gniazdo na kominie piekarni obok mojego domu i jak klekocą to taka piekna muzyka ,że hohoh i już małe mają aż 3 boćki !!! patrzeć możesz codziennie ...
Masz piekarnie za oknem?! To musi cyc zabójcza pobudka z takim zapachem...
kochana takie zapachy ,że aż czasami mnie szlak trafia 3 rano i zapach chleba pieczonego aż głodna się zrobiłam !!to jedyna piekarnia ,która piecze chleb na zakwasie prawdziwym do tej pory ,a nie te spulchniacze .....jeju, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:mała mnie mówiono ,że z kapusty wyszłam
A mnie chyba nic nigdy o tych sprawach nie mówiono, ja od razu przeszłam na level "Bravo Girl"...
Swoją drogą, ja chcę obrać całkiem inny model wychowawczy, również w sprawach SYPIALNI, niż moi rodzice...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 08:35
jeju, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:Ola_czeka wrote:Kaja wrote:mała dawaj do mnie ja mam gniazdo boćków za rogiem zrobiły sobie gniazdo na kominie piekarni obok mojego domu i jak klekocą to taka piekna muzyka ,że hohoh i już małe mają aż 3 boćki !!! patrzeć możesz codziennie ...
Masz piekarnie za oknem?! To musi cyc zabójcza pobudka z takim zapachem...
kochana takie zapachy ,że aż czasami mnie szlak trafia 3 rano i zapach chleba pieczonego aż głodna się zrobiłam !!to jedyna piekarnia ,która piecze chleb na zakwasie prawdziwym do tej pory ,a nie te spulchniacze .....
uwielbiam takie chleby
ja tutaj mam tka piekarnie która też piecze na zakwasie chleb i jest pyszny a bardzo mi smakuje na jogurcie robiony.aisa lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Shagga_80 wrote:Noo,śniadanko zjedzone więc teraz zostawiam Was z rozważaniami na temat "Jak skutecznie zrobi dzieci"
Przesyłam słoneczko (dziś u nas go sporo) i życzę miłego dnia
Pewnie, czemu miałabyś nam coś podpowiedzieć, skoro dziś będziesz grillować.jeju, Ilona, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
witam
spoznilam sie
ale spoznione zyczonka tez sie licza - wiec z 3000 stronka !!!!!!
mauysia, zbikowa, Blondi22, Kfjatus, jeju, Ilona, aisa lubią tę wiadomość