plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Mnie nikt nigdy nie lubił dwa razy...
ZNOWU ZACZYNA ŻEBRING!
A widziałaś jak natychmiastowo działa to Twoje branie na litość? Szacun 4 you! Osiągasz góry żebrolajctwa...
Zazdrość?
Tak Cię to boli? czy aż tak Cię to boli?
Że Ola_czeka ma dziś szanse uczciwie zarobić?
Ej żebyście się nie dziwiły, że nagle takie kiepskie rymy - ja tylko cytuję Rycha Peję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 07:55
karoam, Blondi22, zbikowa, Rucia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Fajnie wielki dzień, wspaniałe święto, a teraz wracam do szarej rzeczywistości .
Mykam sprzątać.
Miłego świętowania, wpadnę później wypić ostatnią butelkę szampana i spróbować tortutylko proszę mi zostawić kawałek
Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Mnie nikt nigdy nie lubił dwa razy...
ZNOWU ZACZYNA ŻEBRING!
A widziałaś jak natychmiastowo działa to Twoje branie na litość? Szacun 4 you! Osiągasz góry żebrolajctwa...
Zazdrość?
Tak Cię to boli? czy aż tak Cię to boli?
Że Ola_czeka ma dziś szanse uczciwie zarobić?
Ej żebyście się nie dziwiły, że nagle takie kiepskie rymy - ja tylko cytuję Rycha Peję.
To jest chyba jakiś cytat z Pei
-
Zmykam na razie doprowadzić się do stanu używalności bo trzeba do roboty na chwilkę pojechać...kurcze dziołchy, może znacie jakiś sposób na pozbycie się tzw. "kaszki"? Wysypało mnie na czole i kurcze nie wiem czemu
Normalnie to nie mam żadnych tego typu problemów ale teraz mnie to drażni. Niby nie jest jakoś strasznie widoczne ale jednak
Kwasami się teraz nie potraktuje bo za gorąco i ciąża...może jakiś mniej inwazyjny sposób znacie?
-
karoam wrote:Zmykam na razie doprowadzić się do stanu używalności bo trzeba do roboty na chwilkę pojechać...kurcze dziołchy, może znacie jakiś sposób na pozbycie się tzw. "kaszki"? Wysypało mnie na czole i kurcze nie wiem czemu
Normalnie to nie mam żadnych tego typu problemów ale teraz mnie to drażni. Niby nie jest jakoś strasznie widoczne ale jednak
Kwasami się teraz nie potraktuje bo za gorąco i ciąża...może jakiś mniej inwazyjny sposób znacie?
Tylko peeling bejbi.
Oddzwaniałaś już do spa?karoam lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:karoam wrote:Zmykam na razie doprowadzić się do stanu używalności bo trzeba do roboty na chwilkę pojechać...kurcze dziołchy, może znacie jakiś sposób na pozbycie się tzw. "kaszki"? Wysypało mnie na czole i kurcze nie wiem czemu
Tylko peeling bejbi.
Oddzwaniałaś już do spa?
Tutaj mam peeling, który ubóstwiam, ale mogę nie zdążyć podrzucić Ci go w ciągu godzinki.karoam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:3 tysie poszły i już cisza na forum.
My jemy śniadanko właśnie - kanapeczki z polędwiczką i pomidorkiem , mniam...w Lidlu mają pyyyyyyyyyyyszne pomidory, niedrogie i mega pomidorowe jak na tę porę roku
Potem będę miała wcale nie więcej czasu , bo dziś jak Stary wróci jedziemy na kilka dni do mojej Mamy (tzn do jej domu,bo Jej samej nie będzie) i mam masę rzeczy do zabrania a jeszcze właśnie wymyśliłam,że trzeba by zrobić małe zakupy,bo chcemy korzystać,że dziś ładna pogoda i zrobić sobie grillaBlondi22, Blondi22, Ola_czeka, mauysia, zbikowa, Rucia, Kfjatus, jeju, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laseczki i spózniłam się na szampana:-(
Ale może na 4000 się załapie!!!!
Wszystkiego dobrego z okazji tej okazji!!!!!
Fasolek groszków i czego sobie marzycie!!!
Miłego dnia życzę!!!!
Muzi ależ wychwyciła 3000 gratulację he he !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 08:18
mauysia, zbikowa, jeju, Ilona, aisa lubią tę wiadomość