plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratki kochane Wy moje z okazji 3000
Olciu- z tym hijabem to niby konieczność jest noszenia zawsze i wszędzie, ale ja aż takim ortodoksem nie jestem, i uważam, że jeśli praca wymaga stroju neutralnego (czyt. bez hijabu) to się dostosowujeNiektóre kobity chodzą z zakrytą twarzą (niqab) a nigdzie nie ma takiego nakazu...kwestia interpretacji koranu
Dla mnie religia jest w sercu a nie na głowie
Ola_czeka, zbikowa, Rucia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Gratki kochane Wy moje z okazji 3000
Olciu- z tym hijabem to niby konieczność jest noszenia zawsze i wszędzie, ale ja aż takim ortodoksem nie jestem, i uważam, że jeśli praca wymaga stroju neutralnego (czyt. bez hijabu) to się dostosowujeNiektóre kobity chodzą z zakrytą twarzą (niqab) a nigdzie nie ma takiego nakazu...kwestia interpretacji koranu
Dla mnie religia jest w sercu a nie na głowie
Rozsądek - Lubię to!karoam, jeju, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Jak to się stało, że zbikowa 2 razy polubiła moją wiadomość na samej górze? Widzicie to czy tylko ja widzę?
Niektóre dziewczyny mają tajemną zdolność naginania rzeczywistości wirtualnej - to m.in. Blondi, Fedra, a teraz Żbikowa. Choć w przypadku tej ostatniej podejrzewam, że miała na to wpływ jej biegłość w kompótrach...Ola_czeka, Blondi22, zbikowa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Jak to się stało, że zbikowa 2 razy polubiła moją wiadomość na samej górze? Widzicie to czy tylko ja widzę?
Jak do tej pory kilkukrotne polubienia zdarzały się tylko Blondi...wychodzi na to, że Żbikowa rozpracowała ten systemzbikowa lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:jeju wrote:Jak to się stało, że zbikowa 2 razy polubiła moją wiadomość na samej górze? Widzicie to czy tylko ja widzę?
Niektóre dziewczyny mają tajemną zdolność naginania rzeczywistości wirtualnej - to m.in. Blondi, Fedra, a teraz Żbikowa. Choć w przypadku tej ostatniej podejrzewam, że miała na to wpływ jej biegłość w kompótrach...
Miałam okazję u niej to poobserwować. Jej pokój komputerowy wygląda, jak centrum NASA a komputer mówi do niej jak samochód dejwida haserhofa.mauysia, karoam, jeju, Shagga_80, Rucia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Muzi zapomniałaś zacząć od tego, że jesteś naprawdę zaskoczona po czym wyjąć listę A4 z podziękowaniami.
To zamiast tego napisałam :"to niemożliwe"...a lista była długa, spisana na papierze toaletowym ale wiesz jak jest, stres przed rozdaniem nagród...nerwica żołądka itp.Ola_czeka, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:jeju wrote:Jak to się stało, że zbikowa 2 razy polubiła moją wiadomość na samej górze? Widzicie to czy tylko ja widzę?
Niektóre dziewczyny mają tajemną zdolność naginania rzeczywistości wirtualnej - to m.in. Blondi, Fedra, a teraz Żbikowa. Choć w przypadku tej ostatniej podejrzewam, że miała na to wpływ jej biegłość w kompótrach...
ja sie nie przyznajekaroam, zbikowa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:mauysia wrote:jeju wrote:Jak to się stało, że zbikowa 2 razy polubiła moją wiadomość na samej górze? Widzicie to czy tylko ja widzę?
ja sie nie przyznaje
Przyznaj, że byłaś na Ślęży w czasie owulacji, zaszłaś dzięki temu w ciążę, a efektem ubocznym jest zdolność kilkukrotnego lajkowania postów! Z czarną magią nie ma żartów...Ola_czeka, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Ola_czeka wrote:Muzi zapomniałaś zacząć od tego, że jesteś naprawdę zaskoczona po czym wyjąć listę A4 z podziękowaniami.
To zamiast tego napisałam :"to niemożliwe"...a lista była długa, spisana na papierze toaletowym ale wiesz jak jest, stres przed rozdaniem nagród...nerwica żołądka itp.
Lowciam Cię taką!
Choć nie ze sraką.
trzy tysie są moje,
więc wierszam dziewoje!mauysia, Blondi22, jeju, zbikowa, Rucia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Blondi22 wrote:mauysia wrote:jeju wrote:Jak to się stało, że zbikowa 2 razy polubiła moją wiadomość na samej górze? Widzicie to czy tylko ja widzę?
ja sie nie przyznaje
Przyznaj, że byłaś na Ślęży w czasie owulacji, zaszłaś dzięki temu w ciążę, a efektem ubocznym jest zdolność kilkukrotnego lajkowania postów! Z czarną magią nie ma żartów...
a mowiłam Ci zebys nikomu o tym nie mowiła
nie dotrzymalas tajemnicy
zdrajca !!!!!!mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:mauysia wrote:jeju wrote:Jak to się stało, że zbikowa 2 razy polubiła moją wiadomość na samej górze? Widzicie to czy tylko ja widzę?
ja sie nie przyznaje
mamy niepodważalne dowody! HA!aisa lubi tę wiadomość