X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • karoam Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratki kochane Wy moje z okazji 3000 :D

Olciu- z tym hijabem to niby konieczność jest noszenia zawsze i wszędzie, ale ja aż takim ortodoksem nie jestem, i uważam, że jeśli praca wymaga stroju neutralnego (czyt. bez hijabu) to się dostosowuje :) Niektóre kobity chodzą z zakrytą twarzą (niqab) a nigdzie nie ma takiego nakazu...kwestia interpretacji koranu :) Dla mnie religia jest w sercu a nie na głowie ;)

Ola_czeka, zbikowa, Rucia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi zapomniałaś zacząć od tego, że jesteś naprawdę zaskoczona po czym wyjąć listę A4 z podziękowaniami.

jeju, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Gratki kochane Wy moje z okazji 3000 :D

Olciu- z tym hijabem to niby konieczność jest noszenia zawsze i wszędzie, ale ja aż takim ortodoksem nie jestem, i uważam, że jeśli praca wymaga stroju neutralnego (czyt. bez hijabu) to się dostosowuje :) Niektóre kobity chodzą z zakrytą twarzą (niqab) a nigdzie nie ma takiego nakazu...kwestia interpretacji koranu :) Dla mnie religia jest w sercu a nie na głowie ;)

Rozsądek - Lubię to!

karoam, jeju, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to się stało, że zbikowa 2 razy polubiła moją wiadomość na samej górze? Widzicie to czy tylko ja widzę?

zbikowa lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia, Selena, zbikowa, zbikowa, Gunia, Blondi22 lubią tę wiadomość specjalnie skopiowałam , zbiczku czarownico!;-) jak to robisz...

Blondi22, mala29_, zbikowa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Jak to się stało, że zbikowa 2 razy polubiła moją wiadomość na samej górze? Widzicie to czy tylko ja widzę?

Niektóre dziewczyny mają tajemną zdolność naginania rzeczywistości wirtualnej - to m.in. Blondi, Fedra, a teraz Żbikowa. Choć w przypadku tej ostatniej podejrzewam, że miała na to wpływ jej biegłość w kompótrach...

Ola_czeka, Blondi22, zbikowa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie nikt nigdy nie lubił dwa razy...

Gunia, karoam, Blondi22, Blondi22, jeju, Kfjatus, mala29_, zbikowa, aga83, aga83, Rucia, Ilona lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:

Jak do tej pory kilkukrotne polubienia zdarzały się tylko Blondi...wychodzi na to, że Żbikowa rozpracowała ten system ;)

zbikowa lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie tak ;-) Shaggunia myślałam o Tobie czy zdążysz i wlazłaś na sam finał! Jupi! Dobra a teraz spokojnym krokiem do szorowania okien!ups...nie czuję, że rymuję...pa pa pa laseczki...

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

ZNOWU ZACZYNA ŻEBRING!

karoam, Ola_czeka, jeju, zbikowa, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    jeju wrote:

Niektóre dziewczyny mają tajemną zdolność naginania rzeczywistości wirtualnej - to m.in. Blondi, Fedra, a teraz Żbikowa. Choć w przypadku tej ostatniej podejrzewam, że miała na to wpływ jej biegłość w kompótrach...

Miałam okazję u niej to poobserwować. Jej pokój komputerowy wygląda, jak centrum NASA a komputer mówi do niej jak samochód dejwida haserhofa.

mauysia, karoam, jeju, Shagga_80, Rucia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola Ty masz tyle lajków, że podwójne są Ci zbędne :D

Ola_czeka, zbikowa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Muzi zapomniałaś zacząć od tego, że jesteś naprawdę zaskoczona po czym wyjąć listę A4 z podziękowaniami.

To zamiast tego napisałam :"to niemożliwe"...a lista była długa, spisana na papierze toaletowym ale wiesz jak jest, stres przed rozdaniem nagród...nerwica żołądka itp.

Ola_czeka, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    jeju wrote:

ja sie nie przyznaje ;)

karoam, zbikowa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    mauysia wrote:
    jeju wrote:

ja sie nie przyznaje ;)

Przyznaj, że byłaś na Ślęży w czasie owulacji, zaszłaś dzięki temu w ciążę, a efektem ubocznym jest zdolność kilkukrotnego lajkowania postów! Z czarną magią nie ma żartów...

Ola_czeka, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:

ZNOWU ZACZYNA ŻEBRING!

Bądź uprzejma mnie nie denuncjować.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Ola_czeka wrote:

To zamiast tego napisałam :"to niemożliwe"...a lista była długa, spisana na papierze toaletowym ale wiesz jak jest, stres przed rozdaniem nagród...nerwica żołądka itp.

Lowciam Cię taką!
    Choć nie ze sraką.
    trzy tysie są moje,
    więc wierszam dziewoje!

mauysia, Blondi22, jeju, zbikowa, Rucia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:

ZNOWU ZACZYNA ŻEBRING!

A widziałaś jak natychmiastowo działa to Twoje branie na litość? Szacun 4 you! Osiągasz góry żebrolajctwa...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Blondi22 wrote:
    mauysia wrote:
    jeju wrote:

ja sie nie przyznaje ;)

Przyznaj, że byłaś na Ślęży w czasie owulacji, zaszłaś dzięki temu w ciążę, a efektem ubocznym jest zdolność kilkukrotnego lajkowania postów! Z czarną magią nie ma żartów...

a mowiłam Ci zebys nikomu o tym nie mowiła
    nie dotrzymalas tajemnicy

zdrajca !!!!!! ;D

mauysia, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    mauysia wrote:
    jeju wrote:

ja sie nie przyznaje ;)

mamy niepodważalne dowody! HA!

aisa lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
‹‹ 2978 2979 2980 2981 2982 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ