plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a to dla dziewczyn z maluszkami
musicie poczekać chwile jak odpalicie filmik i tam będę małe widoczne
http://www.bociany.miedzyrzecze.org.pl/index.php/widok1Blondi22, jeju, gocha04 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:WIEDZIAŁAM ŻE TO MÓJ ZIOM PEJA!
Wiem, wiem, nieraz w bramie z nim rymowałaś, że trudno wyżyć z zasiłku.
No słuchaj, większość jego teledysków jest kręconych na moim osiedlu
I to on mi uświadomił, że za moje życie kur@#skie mogę mieć do siebie pretensje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 08:14
jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mala29_ wrote:Kaja wrote:witaj mała jak tam samopoczucie ????
przesyłam słoneczko z Kaszub!!!!
Kaju jak co dziennie czyli do d... ale jakoś daje radę
a jak u ciebie ?
aaa u mnie od poniedziałku lekka podłamka ,ale czaję bazę i mnie przyjaciółka posiesza ,a koleżanka jedną noga na porodówce i też pociesz to dzieki niej mam nowego gina !!!!jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:WIEDZIAŁAM ŻE TO MÓJ ZIOM PEJA!
I to on mi uświadomił, że za moje życie kur@#skie mogę mieć do siebie pretensje.
Pamiętam poruszenie w Fundacji jak okazało się, że Peja kręci teledysk na podwórku na Staszica - wszyscy przy oknach, choć nikt nigdy nie słuchał jego muzykijeju lubi tę wiadomość
-
uwaga będzie o traktat o lajkach. (co wrażliwsze mogą pominąć tego posta, a reszta pewnie przyśnie)
jak na stronie jest duży ruch, i serwer nie obsługuje wszystkich zapytań (czyli tego co tam klikacie) to zbiera wszystko a potem wypluwa całość, zamiast pojedyńczo wysyłać odpowiedzi na każde zapytanie. normalnie po jednym kliknięciu w "lubie to" kolejne są blokowane, ale jak serwer ma zapiernicz (tak jak było to w przypadku 3000 strony) to własnie tak sie dzieje.
Ale jeśli chodzi o potrójne lajki Blondi to nie ogarniam. musi czaryWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 09:00
Shagga_80, Gunia, Blondi22, mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:WIEDZIAŁAM ŻE TO MÓJ ZIOM PEJA!
I to on mi uświadomił, że za moje życie kur@#skie mogę mieć do siebie pretensje.
Moje Ziomki to WNB (Wychowani Na Błędach)... ale gdy Oni zaczęli coś tam sobie tworzyć to już hip-hopu nie słuchałam...Ola_czeka, jeju lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
mała dawaj do mnie ja mam gniazdo boćków za rogiem zrobiły sobie gniazdo na kominie piekarni obok mojego domu i jak klekocą to taka piekna muzyka ,że hohoh i już małe mają aż 3 boćki !!! patrzeć możesz codziennie ...
jeju, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:uwaga będzie o traktat o lajkach. (co wrażliwsze mogą pominąć tego posta, a reszta pewnie przyśnie)
jak na stronie jest duży ruch, i serwer nie obsługuje wszystkich zapytań (czyli tego co tam klikacie) to zbiera wszystko a potem wypluwa całość, zamiast pojedyńczo wysyłać odpowiedzi na każde zapytanie. normalnie po jednym kliknięciu w "lubie to" kolejne są blokowane, ale jak serwer ma zapiernicz (tak jak było to w przypadku 3000 strony) to własnie tak sie dzieje.
Ale jeśli chodzi o potrójne lajki Blondi to nie ogarniam. musi czary
Kujon.zbikowa, Ilona lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:uwaga będzie o traktat o lajkach. (co wrażliwsze mogą pominąć tego posta, a reszta pewnie przyśnie)
Ale jeśli chodzi o potrójne lajki Blondi to nie ogarniam. musi czary
Nerd.zbikowa, jeju lubią tę wiadomość