plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja piernicze, ale były Emocje!
Wszystkiego najlepszego! :*
Szał ciał, ovu mi się przywieszał...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 07:37
zbikowa, mauysia, Selena, jeju, Ola_czeka, Blondi22, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Laseczki, życzę nam, żeby na stronie 6000 tez toczyły się tak samo sympatyczne rozmowy jak dziś, tylko z tą różnicą, że wszystkie będziemy hodowały brzuchy / trzymały na kolanach nasze maluchy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 07:36
zbikowa, Gunia, Selena, Rucia, Ola_czeka, jeju, Shagga_80, Blondi22, Kfjatus, Sandraa, gocha04, aga83, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
o Muzi pierwsza:)super:)to juz wiemy kto teraz zafasolkuje;)tego Ci życzę kochana z okazji naszego jubileuszu:)no i wszystkim staraczkom oczywiście też:)a przyszłym mamom:)zdrowej i spokojnej ciaży:)i lajtowego porodu:)No i też Was wszystkie kocham:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 07:38
mauysia, Blondi22, Gunia, jeju, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
O rany ale prawie wszystkie na raz kliknęłyśmy chyba co? To niemożliwe...z tego miejsca chciałabym podziękować, moim rodzicom, bo mnie wspierali, mojemu W., bo nie krzyczał jak tu przesiadywałam, synowi, bo nie wołał o jeść, mojej wychowawczyni z podstawówki, bo nauczyła mnie pisać, woźnemu, bo jak rzucałam w szkołę kamieniami, to je zbierał i nie donosił, katechetce, która mówiła, że całowanie to grzech i wszystkim, którzy mnie wsparli w drodze do tego sukcesu, a najbardziej WAM DZIEWCZYNKI DZIĘKUJĘ!<ryczy>
Gunia, Ola_czeka, Blondi22, Selena, mauysia, zbikowa, gocha04, aga83, Rucia, Kleopatra, Ilona, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeeeeeeeeeeeeej! Jestem i trafiłam na jubileusz
Nadrabiania zostawiam na później
No więc z okazji tej kolejnej tysięcznicy życzę wszystkim Babeczkom zafaslkowania, a zafasolkowanym szczęśliwej i spokojnej ciąży i lekkiego rozwiązaniamauysia, Gunia, Selena, Ola_czeka, Blondi22, Kfjatus, zbikowa, Rucia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość