plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Effciu a co w tym blondzie jest takiego ładnego?
Widzę, że temat włosów jest na tapecieMuzi dawaj marchewę. Jak ty zrobisz to ja też
Tylko będę musiała wtedy się wybrać do fryzjera.
to samo co w brązie i marchewce.
Znając życie we wszystkich kolorkach Ci będzie ładnie bo ładnemu we wszystkim ładnie ale mnie się podobasz w tym blondzie i tyleRucia lubi tę wiadomość
-
kumacie ze weszlam rano na forum i nie było naszego wątku i sie przestraszyłam że doszłyście do 3000 strony i nam go skasowali?
takie dramaty żbika z rana.
dzię dobrymauysia, Rucia, Ola_czeka, Gunia, karoam, Ilona, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Rucia wrote:Olu podrasowane, bo w rzeczywistości moje włosy są białe. Rzęsy i brwi z resztą też mam koloru blond. Moja córcia chociaż ma ciemne rzęsiska.
A ja jakaś taka wyblakła jestem.
No wreeeeeeeeeeeeeeeszcie jakaś skaza na idealnym wyglądzie Ruci - musi tuszować rzęsy
Ej bez kitu jesteś mega lacha. Córcia się Ciebie nie musi wstydzić na wywiadówkach
Ona się mnie wstydzi tylko gdy rano w szkole przy kolegach daje jej tysiąc buziaczków
Tak Olu muszę tuszować rzęsy bo inaczej wyglądam jakbym ich w ogóle nie miała -
jeju wrote:wstyd, Effcia chyba z powodu późnej godziny, pisałam, że zasypiam, już idę, bo mi wstyd...przepraszam Cię ;-( bardzo Cię przepraszam
no i nie zasłużyłam żeby świętować, do jutra <skruszony> <sklerotyk> <kulka w łeb>
hahahahhahaha i o take jeju walczylyśmy. -
nick nieaktualny
-
Ruciu ładnie Ci było w tym blondzie
Karoam, próbuj z grzywą, raz się żyje
Żbiku, to musiało byc straszne przeżycie! Czy istniej świat bez ovu?
Muzi chyba już przygotowała ucztę, tak czeka na święto!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 07:29
Ola_czeka, karoam, zbikowa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Rucia wrote:Olu podrasowane, bo w rzeczywistości moje włosy są białe. Rzęsy i brwi z resztą też mam koloru blond. Moja córcia chociaż ma ciemne rzęsiska.
A ja jakaś taka wyblakła jestem.
No wreeeeeeeeeeeeeeeszcie jakaś skaza na idealnym wyglądzie Ruci - musi tuszować rzęsy
Ej bez kitu jesteś mega lacha. Córcia się Ciebie nie musi wstydzić na wywiadówkach
Ona się mnie wstydzi tylko gdy rano w szkole przy kolegach daje jej tysiąc buziaczków
Tak Olu muszę tuszować rzęsy bo inaczej wyglądam jakbym ich w ogóle nie miała
To zupełnie jak ja, mimo, że moje 4 rzęsy są czarne.Rucia lubi tę wiadomość
-
Idę dziewczyny ale życzę Wam z okazji zbliżającej się 3000 strony wysypu fasolek...i wszystkiego co naj i co sobie wymarzycie! Może przy 10.000 się spotkamy i wspólnie z jednego komputera dokonamy inauguracyjnego wpisu...Jesteście częścią mojego życia...i nie wiem jak to się stało ale dobrze mi z tym. Może Effcia mi wybaczy to zaniedbanie ale ja na prawdę byłam nieprzytomna, a później ta trudna rozmowa z W. Winny się tłumaczy, no tak, wiem. ;-(
Nie martwcie się o to, że się nie załapię...na stronie jest średnio 19-20 postów...jak nie wyrobię to jest 3333 strona przede mną...będę siedzieć i czekać na nią...Ola_czeka, Ilona, aisa lubią tę wiadomość